Mi a bajom? Tejtermék és húsevés után hányingerem van, lehet azért mert az állatokra gondolok vagy betegség miatt van?
Figyelt kérdés
Undorodok evés után az ízétől. Tej, májkrém, sajt, párizsi..
Utána hánynom is kell alkalmanként.
(bocsánat a részletezésért)
2018. febr. 24. 23:58
1/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ez elég drasztikus változás hogy így megundorodsz ezektől.
2/8 anonim válasza:
A tejet miért hánynád ki attól, hogy állatokra gondolsz?
3/8 A kérdező kommentje:
Undort érzek a tejtől is.
2018. febr. 25. 03:43
4/8 anonim válasza:
Ami nem esik jól, azt ne edd meg. Nem kell egyből orvoshoz rohanni. Különben minden vega orvoshoz menne?! Edd ami jól esik. Néha én is undorodok a hústól. A disznó, marha és birka hústól alapból undorodok.
5/8 anonim válasza:
Én vega vagyok, de ez nem úgy kezdődött hogy egyszer csak megundorodtam minden állati terméktől úgy hogy utána hányni kellett. 1es
6/8 anonim válasza:
Én is egyik naprol a másikra nem birtam megenni a hust. Fájt a gyomrom, görcsölt egekbe szokö sav, és kihánytam. Azt hittem, csak romlott volt , de nem, mert következőleg is igy jártam.
Ez volt 5 éve, azota lakto,ovo vegetáriánus vagyok, néha meg birok enni 2-3 szárnyat esetleg egy kevéske májkrémet kenyéren vagy pár falat hurkát, de ennyi. Akkor épp jol esik, amugy nem.
7/8 anonim válasza:
Akkor mi lenne, ha elhagynád? Miért eszed, ha undorodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!