Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok olyan nővel, akinek ilyen a hasa?
#3: ha külső alapján egyből elítéled, mikor te se vagy jobb, akkor ezzel a logikával, pedig csak olyannal jöhetsz össze, aki minden téren jobb nálad, viszont így meg miért lenne veled!?
Lehet modell alkatú a csaj, de ha vákum van a fejében, max a szívó erő lesz jó.
Ennek a nőnek az arca sem szép, tehát még ha Ashley Graham-os arca lenne, meggondolnám a dolgot, ráadásul ordít róla, hogy nem egy észlény, aki valamelyik egyetem professzornője, hanem inkább Juli néni, a zöldségesből.
Na, most már elegendően megindokoltam, hogy miért kuka a nő.
Nyilván van ettől szebb látvány, de biztos nem ez lenne a fő szempont nálam, ha egyébként emberileg megfelelő lenne számomra.
Sokkal inkább egy ilyen külsejű, de jó kedélyű nő, mint egy botsáska, aki egy fél adag ételt nem eszik meg anélkül, hogy ne vergődne a kalóriákon vagy a külsején.
A has volt a kérdés, a kép amúgy internetes, valami kamu fogyasztós oldalról.
Én kérek elnézést...
Többnyire nem úgy választottam eddig párt, hogy
Hé! Hadd nézzem a hasad...bocs mégse jössz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!