Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg nincs senkije egyedül él stb neten ismerkedünk es azt mondja csak velem chatel, vátja hogy talalkozzunk, hogy lehet az hogy annyira képes akkor hogy 2-3 naponta rámir egy szia-t és ennyi?

Figyelt kérdés

Es ha en vissza is irok kifejthetö témàkat, en probalok többet beleadni,(annak ellenére hogy szerintem "nem erdemli meg") azt is lereagalja csak tömondatokkal.

Most offoljam??csak sajnálnàm mert tetszett amugy. Egyszer találkoztunk eddig.

De az ilyenekkel egyszerüen valahogy elveszi a kedvem attol hogy en másodjara is találkozzam vele.

#néma srácok #nappal:szia. kesö este:szep almokat. reggel: jo reggelt. #az összes témája a köszönés.
2020. okt. 15. 18:13
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Lehet a barátommal.irkalsz.

Detto ugyanez.

Joreggelt.

Joejt.

Ha faggatom (mert nala annak minosul)hogy mi a helyzet mit csinal mi van

Megir izzadva 3 szot.

Pl.mosok

Ettem.

Tv.

Az eletben is ilyen. Lassan szakitas.

2021. nov. 10. 18:53
 22/22 A kérdező kommentje:
Ja ezt en irtam ki?:D
2021. nov. 10. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!