Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még egy 120 kilós nőért is küzdeni
kell, mert ilyen sok a jelentkező?
Figyelt kérdés
Haverom most talált neten egy 120 kilós nőt, aki alkalmi kapcsolatot vagy dugópajtit keres. Azt mondja, kb 50 férfi fűzi meg kommentel neki, hogy így meg úgy milyen szexi vagy... Ha egy átlagos normális férfi keresne ilyet, akkor nulla, azaz 0 jelentkező lenne, de még komoly kapcsolatra is.
65 kiló vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Nehogy azt hidd, hogy tolonganak.
2020. okt. 14. 19:24
12/20 anonim válasza:
50 kg sem vagyok, szintén nincs tolongás, pedig nekem eszemben sincs egy klasszikus komoly kapcsolatba belemenni. Viszont azt én is megfigyeltem, hogy molett nőtársaim sosem apácáskodnak, r*hadnak egyedül évekig...
2020. okt. 14. 19:45
13/20 anonim válasza:
11 és 12: És már fogadok ment is 20-30 privát....
2020. okt. 14. 19:48
14/20 anonim válasza:
Egy darab privát sem jött, de ne is jöjjön. Én már elmúltam negyven, de 37 évesen váltam el és akkor sem tolongtak. Fiatalon nem neten ismerkedtem, de akkor is kb 25 éves koromig nem volt kapcsolatom, mert nem érdeklődtek irántam.
2020. okt. 14. 20:50
15/20 anonim válasza:
Ezt itt a neten nehéz elképzelni. Tudod miért? Mert a nőstény legfőbb jellemzője a kora, magassága és a súlya. Ebből egy hím a másodperc tört része alatt össze is rak fejben egy nőt, amire kétfajta választ adhat:
- "mint az állat"
- "ááá, felejtős"
2020. okt. 14. 22:12
16/20 anonim válasza:
15: Azért álszenteskedésben sem kell a ló túloldalára esni. Nem sok 120 kilós nő esne a "mint az állat" kategóriába.
2020. okt. 14. 22:45
17/20 anonim válasza:
Ez azért van mert a nőknek könnyebb szexet találni, viszont nehéz komoly kapcsolatot. A férfiaknak ezzel szemben nehéz szexet találni, viszont komoly kapcsolatot is.
2020. okt. 14. 22:58
18/20 VincentLaw válasza:
Pasiként komoly kapcsolatot is alig lehet összehozni a mai világban. Ennek függvényében meg sima kötöttségek nélküli szexet szinte lehetetlen. Kivéve ha külsőre átlag fölötti pasi kategóriában vagy és már attól megmozdul valami a bugyiban, hogy rád néznek, akkor összejöhet ez meg az.
2020. okt. 15. 09:35
19/20 anonim válasza:
Ha a nők is ennyire szexorientáltak lennének, hogy mindegy, kivel, csak legyen dugás, ugyanilyenek lennének az arányok. Komoly kapcsolatra azért nem tolonganak a túlsúlyos nőkért, még az ennél vékonyabbakért sem.
2020. okt. 15. 10:08
20/20 anonim válasza:
A legnagyobb kamuduma a férfiak részéről: nincs komoly kapcsolatom, de szexre mindig van. Ja persze, amikor a nők 99%-a komoly kapcsolatot keres. Átlag férfiként szexre találni nő lehetetlen vállalkozás. Ha egy nőnek csak szexre kell egy hapsi, akkor fittness modell alatt be sem éri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!