Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor találkoztam egy lánnyal még le is feküdtem vele, mesés volt, viszont ő nem akar folytatást, miért ilyenek a mostani nők?

Figyelt kérdés

Pedig olyan jó volt vele, még kezdtem is örülni, hogy végre x idő után egy jó barátnőt találtam, akivel még az ágyban is jó vagyok, erre folyamatosan üzenetben tolta le a torkomon, hogy pár napra rá talált valakit stb.

Oké értem én, hogy sz@r voltam esetleg az ágyban.

Viszont akkor miért ment bele a szeretkezésbe?

Még azt se lehet mondani, hogy megerőszakoltam volna, mert tudtam, hogy benne van, elég feltűnően csinálta.

Kis mellékes infó, hogy tanlettázott.

Gondolhattam volna, hogy nem kéne megkedvelnem...

Olyan tökéletesnek tűnt az az este. Vicc, hogy még a horoszkópunk is stimmelt volna, bár mondjuk ebben nem hiszek mert volt ennél cifrább dolog is az életemben(ő skorpió én rák)

2020. okt. 12. 21:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Voltam ilyen helyzetben, nagyon egyszerű oka volt, szimplán nem akartam egy alkalmon kívül semmit a sráctól és ezt meg is mondtam neki (egyébként részéről is szexnek indult). Amúgy másba is voltam szerelmes. Nem kell mindenféle hülye indokot kitalálni, valószínűleg te is csak alapból egy éjszakára kellettél neki. Nyavalyogni meg pláne nem kell, hány férfi csinálja fordítva ugyanezt?
2020. okt. 13. 13:22
 22/26 A kérdező kommentje:
Miért kell a többi férfivel össze vonni engem? Én alapból úgy indulok neki nagy általánosságban, hogy nem egy éjszakára kell a nő.
2020. okt. 13. 15:59
 23/26 anonim ***** válasza:
88%

A kérdésedben te is általánosítottál.;)

Ha nem szeretnéd, hogy téged egy kalap alá vegyenek a többi férfival, akkor te se tedd fordítva ugyanezt.

2020. okt. 13. 16:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj, olyan emberrel szoktam lefeküdni, akivel komolyak a szándékaim és ilyennel nem szoktam viccelni.
2020. okt. 13. 16:39
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
Na ide figyelj? Normális vagy te, ember? Kezdem érteni, miért nem akart a csaj tőled semmit.
2020. okt. 13. 16:40
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, mi ez a rinya. Szexeltetek, aztán lekoptatott, és? Vagy nem volt jó a szex (amit én valószínűnek tartok a "2 óra reszelés" említése után), vagy nem jöttél be neki annyira, nem egy agysebészet rájönni. Ez van, te komolyat akartál, ő másképp érezte, előfordul, lépj tovább, ne hisztizz.
2020. okt. 13. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!