Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor találkoztam egy lánnyal még le is feküdtem vele, mesés volt, viszont ő nem akar folytatást, miért ilyenek a mostani nők?

Figyelt kérdés

Pedig olyan jó volt vele, még kezdtem is örülni, hogy végre x idő után egy jó barátnőt találtam, akivel még az ágyban is jó vagyok, erre folyamatosan üzenetben tolta le a torkomon, hogy pár napra rá talált valakit stb.

Oké értem én, hogy sz@r voltam esetleg az ágyban.

Viszont akkor miért ment bele a szeretkezésbe?

Még azt se lehet mondani, hogy megerőszakoltam volna, mert tudtam, hogy benne van, elég feltűnően csinálta.

Kis mellékes infó, hogy tanlettázott.

Gondolhattam volna, hogy nem kéne megkedvelnem...

Olyan tökéletesnek tűnt az az este. Vicc, hogy még a horoszkópunk is stimmelt volna, bár mondjuk ebben nem hiszek mert volt ennél cifrább dolog is az életemben(ő skorpió én rák)

2020. okt. 12. 21:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy semmi baj veled az ágyban. Valószínű nincs túl valakin, emiatt lelépett, mert érezte, hogy te komolyat akarnál, amire ő nem áll készen és jobbnak látta időben kihátrálni.
2020. okt. 12. 23:17
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt velem is :) A csajnak csak f@rok hiánya volt és aki bejött neki az épp nem dugta meg az este(előbb lelépett a haverjaival) szóval maradtam én, mint utolsó opció(nincs ló jó a szamár is). Másnap írtam neki, hogy most akkor újra találkozunk vagy mi van velünk? de már került, utána meg le is rázott már. Hát van ilyen. Amúgy mi az, hogy tanlettázott?
2020. okt. 12. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
12: Gondolom az, hogy szedett fog.gátló tablettát.
2020. okt. 12. 23:26
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha fogamzásgátót szedett, azt értem, ez a csaj is akivel nekem volt dolgom. Lehet egy csajról beszélünk. Bár már rég volt több éve :)
2020. okt. 12. 23:26
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
Lehet nem volt semmi baj csak azt az embert jobban akarta. Kész
2020. okt. 13. 00:14
 16/26 Noren1989 ***** válasza:
42%
Mert ő "nem olyan làny".
2020. okt. 13. 06:29
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Ahhoz elég jól nézel ki, hogy szexeljen veled, de ahhoz már nem, hogy mások előtt felvállaljon. Esetleg anyagilag nem állsz elég jól hozzá.
2020. okt. 13. 08:04
 18/26 anonim ***** válasza:
10%
Ez egykis lecke volt a nők valódi természetéről. A következő férfinak pár szállal több haja volt, pár tizessel több volt a fizetése, és már liánozott is a kis majom. Legközelebb már nem lesz akkora a meglepetés.
2020. okt. 13. 09:18
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Bocs de a 2 óra reszelés szörnyen hangzik. Volt ilyenben részem, az kimondottan a szerencsétlen maszatolás kategória, és minden, csak nem jó. A végére inkább fáj.

Ettől függetlenül én elsőre mondjuk nem írnék le valakit emiatt, mert később lehet, hogy belejövünk kicsit jobban. De ha ő kevésbé türelmes, simán lehet, hogy emiatt offolt.

2020. okt. 13. 09:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem orulj annak, hogy volt akcio.

En mar ott tartok, hogy a fel karom odaadnam ezert

2020. okt. 13. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!