Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy 50 éves férfiről aki a 75 éves anyjával él, szűz, 150 ezret keres havonta, nem csókolózott még soha, de van 25 millió Ft megtakarítása?
30 as lúzereket ki szoktam én is gúnyolni! De azt hiszem neked már 50 évesen jobb ha tényleg elmész egy prostihoz. Legalább 1x hogy tudd milyen a szex.
Ha sehogy nem tudsz erőt venni magadon akkor meg élj a hobbidnak. Vigyázz anyukadra. Ez nem szégyen!
Azzal semmi gond, hogy édesanyjával él. Miért hagyná idős asszonyt magára, mikor élhetnek együtt is...Viszont a pénzénél érdekesebb info lenne, hogy miért szűz még. Mert valami oka van.
Én is azt mondom, menj el prostihoz, aztán a kezdeti tapasztalatoktól felbátorodva kezdj el párt keresni.
Vannak emberek, akik nem egy bulin összeszedett részeg akárkivel akarják elveszíteni bármi áron. Ez a mentalitás az, ami szánalmas.
Ismerek ilyet, kicsit fiatalabb:
A plébánosunk. :))
Egyébként ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha megvan a hivatása a kérdésben szereplő férfinak, akkor éljen annak. Nagynénémnek sem volt soha senkije, mert nem érdekelte a párkapcsolat. Orvosként a hivatásának élt, amíg nem ment nyugdíjba, most meg utazik. Szereti a függetlenségét, szerintem boldogabb, mint sok családos vagy elvált, vagy párkapcsolati gondokkal küzdő.
Akkor van baj, ha görcsösen ragaszkodsz a párkapcsolathoz és nem találsz más célt az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!