Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkben a vonzalom mitől tűnik el a férfi iránt?
Nem párkapcsolatban, hanem még az ismerkedés előtt vagy közben.
Pl. van egy férfi akit látsz és külsőre vonzó neked. Ez minden amit ismersz vele kapcsolatban.
Milyen tulajdonságok fogják csökkenteni az iránta érzett vonzalmat, amikor elkezdesz beszélgetni vele, megismerni?
Ha tudjátok akkor írjátok fontossági sorrendben.
ezeknek elég ha elkezdenek gondolkodni, legyártanak vmi "biztos hogy" kezdetű negativ forgatókönyvet veled kapcs, azt addig tartott. te meg teheted szét a kezed h most mivan.
egy nőnek nem kell történjen semmi, nem kell jelen legyen a srác, léteznie sem kell ahhoz h kiábránduljon belőle, megbántódjon, akármi. :)
# 1
Veled történt ilyen amit leírtál?
# 4
A pénzel nem tud bánni dolog min szokott kibukni?
# 4
Az nem csökkenti a vonzalmat, ha kicsit félénk a pasi, bizonytalan, kicsit zavarban van? Mondjuk látod rajta nem egy nagyon szociális társasági ember?
Élő példa:
Ha kiderül, hogy van neki valami alapbetegsége;
Ha túlságosan csak önmagáról beszél, a másikról nem/nem mer kérdezni;
Ha érződik a férfin, hogy bátortalan.
Még legalább 10 dolgot lehetne felsorolni, de a lényeg, ha a nő érez valami negatívumot, egyből kuka a hapsi, Mert mindig a nő dönt.
# 7
Ez veled történt?
4-es vagyok. Pénzzel nemtud bánni, mit jelent nálam? Azt ha szórja, kifolyik a kezéből, nem tud takarékoskodni. Itt nem beteges spórolásra gondolok, hanem normális szinten.
A másik kérdés, zavar e ha félénk, bizonytalan. Nos, erre azt tudom mondani, hogy olyan jóképű pasival még nem találkoztam, aki ilyen típus volt. Hangsúlyozom, ez kiizárólag saját tapasztalat, nem állítom, hogy nincsenek jóképű félénk pasik, csak azt, hogy én még nem találkoztam velük.
"Nálam az egyik legkiábrándítóbb dolog, ha kiderül, hogy a helyes srác buta mint a föld, két értelmes mondatot nem lehet vele váltani. A másik, ha saját külsejének tudatában flörtölget másokkal is, pl a pincérnővel, miközben ott ülök vele szemben az asztalnál. Harmadik, ha nem tud bánni a pénzzel. És negyedik, ha bunkó másokkal."
Tökéletes példája annak h miért kerüljük a nők nagy részét :D:D ugggggyanezt csinálják a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!