Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok szoba állnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoba állnátok olyan férfivel kinek a hobbyja a kertészkedés?

Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Sokan kertészkednek, szerintem ez nem egy "tipikus női hobbi"
2020. okt. 5. 17:24
 2/10 A kérdező kommentje:

ugye koszos

nem mint mondjuk bárokba járkálni

2020. okt. 5. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem, ha y-nal írja, hogy hobbi.
2020. okt. 5. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán, én is szeretek kertészkedni.
2020. okt. 5. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha ő elkertészkedik nélkülem akkor nem bánom
2020. okt. 5. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de nem is értem, hogy ez miért kéne, hogy kizáró tényező legyen. Én nem szeretek kertészkedni, de nem is rólam van szó, mindenki azt csinál a szabadidejében, amit akar. Biztosan nekem is van olyan hobbim, amit meg ő nem csinálna szívesen.
2020. okt. 5. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kertes házam van és mit nem adnék érte, ha egy hobbikertész lenne a párom! Egy kertben eltöltött nap után én is úgy nézek ki, mint a malacok. Francnak se kéne egy zselés hajú bárba járkálós faszi. Bemegyünk a kertből, lezuhanyozunk és megnézünk egy jó filmet. Nekem ez az igazi.
2020. okt. 5. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szeretek kertészkedni, de a párom ezt sokkal magasabb szintre emeli :D Egyelőre lakásban élünk, így csak néhány fajta zöldségünk és fűszerünk van a teraszon és a lakás néhány pontján, de hamarosan kertes házba költözünk és már van terv üvegházra és mindenre :) Határozottan pozitív hobbi.
2020. okt. 5. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel a kertészkedés annyira, de alapvetően nem kizáró ok. Én többet lejárok. Ha ő hajlandó elmenni velem néha színházba, étterembe, moziba, koncertre, akkor szívesen elmegyek vele párszor kertészkedni, de azt ne várja el, hogy engem ugyanannyira érdekeljen, és ha kertes házba akar költözni, ha összeköltözésre kerül a sor, akkor a kert az ő felelőssége lesz, mert nem nekem "kell".
2020. okt. 5. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
11%

Van 50 milliója félre téve a bankban? Van 20 centis farka? Nem elhízott?

Akkor jöhet!

L

2020. okt. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!