Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 6 hónap tinder goldom előfizetve, és van még 2 hónap azt hiszem, ha most törlöm a profilom, akkor is le fogja venni a következő két hónap elején a pénzt?
Ne Tinderezz. Ott minden lány 10-es skálán magánál legalább 4 szinttel jobban kinéző férfit akar magának.
Tehát ha egy lány 4/10-es külsőre, akkor legalább 8/10-es pasikat fog csak jobbra húzni és velük hajlandó csak kommunikálni.
Akkor javaslom ne az appot töröld először, hanem az előfizetést!
Gyanítom ez a két dolog külön kezelődik, tehát az előfizetést kezelő (= pénzt beszedő) részleget nem érdekli, hogy fenn van-e az app a telefonodon, vagy van-e regisztrált profilod. Neki csak az a lényeg, hogy amíg nála vannak a kártyaadataid, és nem mondtad le, addig vonja a pénzt.
Nem csak azt a képt hónapot fogja vonni, hanem megújul a végtelenségig.
Először kapcsold ki a megújulást. Én megtaláltam. Te is megfogod. Egyszerően kikapcsolható az app-ban. Akkor is le fogja vonni a következő 2 hónapot mivel arra szerződtél.
Nem egyben kellett kifizetni a 6 hónapot?
Én 2 éve vettem fél évre Tinder goldot, akkor egyben vont le a bankszámlámról 20-25 ezer forintot.
Attól tartok még később is, ha be van kapcsolva az automatikus megújulás.
Törlés előtt kapcsold ki. Én egyszer fizettem 1 hónapra elő. Neten 5 perc alatt megtaláltam hogy lehet kikapcsolni. Nem ördöglakat. Fél évre előfizettél kedvezményes árral, azt ki kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!