Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás-mizéria: itt mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás-mizéria: itt mindenki csak szélsőséges túlzásokban képes gondolkodni?

Figyelt kérdés

Egyik oldalon (főleg a helyi diplomás nők között) uralkodik a nézet, hogy aki nem diplomás, az csak fogatlan, büdös segédmunkás lehet, aki életében egy könyvet nem vett a kezébe, és csak böfögve fetreng az egyszobás albérletében, ahol a nettó százharmincas fizetését alkoholra költi. Különben is a diploma az "emberileg is többé tesz", mert egy szigorlat elvégzésétől az ember jobb tulajdonságokra tesz szert.

Másik oldalon (diploma nélküli férfiak) elharapózott a nézet, miszerint a diplomás nők mind büfészakon végzett, mísz pitsák, akik a McDonald'sban vagy valami aktatologató kamu-melóhelyen dolgoznak, nem is kulturáltak, csak Szürke ötven árnyalatát meg Best magazint olvasnak, a Pintér Tibor féle lovasszínházba járnak, és csak megjátsszák a művelt nőt. Különben is egy jó szakma sokkal többet ér bármilyen diplománál, mert a diplomások mind életképtelenek, egy villanykörtét sem tudnak kicserélni egyedül.

Ahhoz képest én azt látom, hogy ha két ember vonzódik egymáshoz, és vannak közös pontjaik, akkor rohadtul nem számít, ki diplomás, ki nem, ki keres többet, ki kevesebbet. Ismerek biomérnök lány-máv-alkalmazott fiú párt, akik évek óta együtt vannak, és közös pontként mindketten szeretik az irodalmat. Vagy tanító csajt rendszergazda pasi oldalán. De én is elcsavartam már diplomás lány fejét, és bármilyen furcsa, nem így zajlott köztünk az ismerkedés:

- Ahaaaaaa, tetszel, de van diplomád?

- Nincs.

- Júj, akk biztos analfabéta vagy!

Miért nem lehet reálisan látni a helyzetet, miért csak a szélsőségek jönnek elő az itteni kommentekben?

2020. okt. 3. 10:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most költöztem új albiba, itt a tulajdonosok egy 50-es házaspár. A férfi szobafestő, a nő tanárnő. Vettek egy kétszobás lakást a lányuknak, csak az már az egyetem után felköltözött Pestre, úgyhogy a lakást megtartják neki örökségnek, addig pedig kiadják. Nem úgy tűnt volna, mintha a nőt zavarta volna, hogy nem diplomás a férje. Sőt mondok még egy keményet, a férj alacsonyabb is volt egy fél fejjel a feleségénél.
2020. okt. 3. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Diplomás férfi több mint egy nem diplomás.

Aki ezt nem fogadja el az dugja csak a buksiját a homokba.

2020. okt. 3. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

12.-nek.

Nem a diploma, a pénztárca dönt. Fogadd el!

2020. okt. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!