Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerencsétlenebbnek tűnő fiúk hogyan tudnak barátnőt találni?
Egyébként tapasztalatból mondom,hogy az érzések nagyon sűrűn felülírják a külsőségeket.
Velem is volt már olyan,hogy első látásra nem tetszett valaki aztán megkedveltem, aztán ez valahogy megszépítette az embert is.:)
Valószínűleg úgy, hogy letolják a felszínes előítéleteken alapuló véleményed.
Ahogy te is írtad, annak “tűnnek”, attól még a valóságban talán nem azok, sőt az is lehet, hogy te eláshatnád magad szégyenedben, ha megismernéd őket, talán többre vitték az életben, mint te, s te meg itt leszerencsétlenezed őket..
Szerintem normális nő nem azt nézi, hogy kinek tűnik a párja, hanem azt, hogy milyen ember. Nem felszínes dicsekvések miatt van együtt vele, hogy a kirakatba tegye..
Nekem a barátom, "szerencsétlenebbnek tűnő" pasi volt anno (azóta változott).
Igazából én kezdeményeztem nála:D
Nem volt jó dumája, nem volt atom helyes vagy kigyúrt. Mégis csak úgy beleszerettem.
Tehát ilyenkor lehet a nőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!