Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol szoktatok fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol szoktatok fiút keresni, ha komoly kapcsolatot szertnétek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Kiválasztanak egy jelentkezőt a környezetükből és kész. Esetleg tinder.
2020. szept. 29. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Mindenhol, mert minden csak ideiglenes állapot, és mindig keresem a "komolyabbat".
2020. szept. 29. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a társamat vártam, tiniként sem tartottam semmire sem a pár hónapig tartó járogatásokat... Éppen emiatt nem is kerestem direktben, úgy voltam vele, hogy ha megtalálom őt, tudni fogom. Így is lett, közös hobbi miatt ismertük meg egymást a férjemmel.
2020. szept. 30. 01:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig csak komoly kapcsolatot tudtam elképzelni.

Sosem kerestem, ha alakult, akkor alakult, de ha épp olyan időszak volt, hogy senkivel nem voltunk úgy, hogy több legyen belőle, akkor meg nem erőltettem sehol.

A gimis tini 1 éves kapcsolatomat leszámítva, két párom volt (nyilván nem egyszerre), akik egyetemen voltak szaktársaim, illetve mostani párommal egy baráti társaságban ismerkedtem meg.

2020. szept. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!