Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még egy csúnyácska, molett 10/3-as nőnek is ilyen száz pasi van aki akarna tőle valamit?

Figyelt kérdés

Férfiaknál 10/7-es külső alatt nincs is élet úgymond ilyen téren. Abszolút semelyik nőnek nem kell egy 10/5-6-os pasi sem.

De ami meglepő, hogy még egy 10/3-as nő is százas nagyságrendű férfi közül válogathat. Jó ez nem ezres nagyságrend, mint az átlag feletti nők esetében, de azért a száz is egy masszív szám.

Miért van ilyen bőséges választéka még a csúnyácskább nőknek is férfiakból?

2020. szept. 29. 14:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Sok görény direkt azokra ír rá, akire szerinte a kutya se, mert csúnya és/vagy kövér. Gondolván, hogy örüljön, ha valaki végre megdugja. Az ilyenekből jön össze az a sok "udvarló", te meg mazsolázd ki, ki az az egy-kettő, akit tényleg érdekelsz.

Sokkal jobb lenne, ha csak és kizárólag ők nyitnának. Akkor is, ha öt évente egyszer fordul elő.

2020. szept. 29. 16:23
 22/26 anonim ***** válasza:
92%
8: 3-as vagyok, az a "kismillió"=1, azaz EGYETLEN fő. És lehet, hogy nem az aberrált a legkorrektebb kifejezés, de nem is gondolnám, hogy teljesen normális, akinek minden mindegy, jöhet 15 éves, de 55+ is, roma vagy épp az alapvető higiénia terén durva hiányosságokkal küzdő stb. Ennyi a választék számomra, így különösen bírom azt is, amikor itt közlik az ember lányával, hogy minden probléma forrása a sz*r választása.
2020. szept. 29. 17:40
 23/26 anonim ***** válasza:
34%

Így van amúgy munkatársam 90 kg és alacsony. Már 20 pasija volt egy év alatt. És mind vékony vagy izmos.

De ha egy férfi mondjuk 6/10 átlag, annak senkinél nincs esélye.

2020. szept. 29. 19:10
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 Én készséggel elhiszem, hogy vannak ilyen nők, de valami másik univerzumban. Nekem mindig a magasabb, vékonyabb barátnőimet választották fiatalon pedig sosem voltam 90 kiló, inkább hatvan egynéhány.

Pár éve felmentem 80 kilóra, gyakorlatilag láthatatlan lettem. Most, hogy fogytam 15 kilót, ismét észreveszek néhány kósza pillantást. Jó, már nem vagyok fiatal, nyilván ez is bejátszik,de akkor is. Érzem a különbséget. Mindig is éreztem. Nem tudom, az olyan nők mit csinálnak másképp, akik 90 kilósan cserélgetik a jobbnál jobb pasikat, de biztosan a személyiségük is nyitottabb, vagy tudom is én. Lehet, hogy azok a csávók csak átmenetileg vannak vele. Azért 20 pasi egy év alatt nem azt mutatja, hogy bárkinek is kéne igazából. És hagyjuk azt a dumát, hogy ő dobja mindet. Nem voltál ott, nem tudod.

2020. szept. 29. 19:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Élőben egyáltalán nem így megy. Nyilván covid időszak előttről beszélek inkább: 10/3-4 lehetek kb., nem kifejezetten csúnya az arcom, molett vagyok (sokat fogytam az elmúlt időszakban), nincs "ne szólj hozzám, mert pofánváglak" arckifejezésem, nem a 4 fal között élek, és azért nem tolonganak a kérők. Évi 2-3x leszólít vmi fazon, aki nagyságrendekkel igénytelenebb, mint én vagyok, "jobb esetben" apám vagy nagyapám lehetne, és csak dugni akar, vagy látványosan be volt tépve, intim dolgokról kérdezgetett. Társkeresőn valszeg jobb a helyzet, ott nem vagyok jelen, de ott is azért jellemző az, hogy a többség az csak mellékest keresne az asszony mellé (barátnőimnél láttam szebbnél szebb üzeneteket, olyanokat is, amik nem így kezdődtek, de kibújt a szög a zsákból... úgy, hogy oda volt írva a profilra, hogy csak szex ki van zárva).

(ha meg van vki, aki távolról méregetett... látnok nem vagyok azért, hogy azokról, akik nem szólítanak le, meg tudjam állapítani, akarnak-e tőlem vmit, vagy kérdeznek vmi random dolgot, aztán odébbállnak)

2020. szept. 30. 17:33
 26/26 anonim ***** válasza:
20: ezt adom... simán megtörtént többször is, hogy edzés után csapzott hajjal, pulcsiban, a kimerültségtől a földet bámulva vánszorogtam haza, és kóstolgattak szexuális célzásokkal. Meg olyan is, amikor nyáron egy ízléses nyári ruhában (nem volt mini, a mellem sem volt kipakolva benne) mentem haza, hallom, hogy oldalról, a kocsisávból cuppognak nekem, oda sem néztem, és hozzámvágtak egy fél aludoboz energiaitalt, mert meg kellett volna fordulnom.
2020. szept. 30. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!