Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiban csalódtál már mert egy nincstelen volt?
Szóval hogy randiztatok, akár össze is jöttetek, mert szimpatikus volt és vonzó, de aztán szépen lassan kiderült, hogy az átlagos keresetén kívül, amit utolsó forintig felél, szó szerint semmije nincs. Se megtakarítás, se egy kis lakás, de ami a legnagyobb baj erre való cél vagy terv sem.
És olyan furcsa gyerekes rácsodálkozás a felnőtt életre, meg a pénzügyekre hogy "Ő nem érti hogy tudnak autót meg lakást venni emberek, meg külföldön nyaralni".
Nekem inkább az a bajom, attól félek hogy a nők azt hihetik csóró vagyok, miközben nem. A szülővárosomban van már egy ház 100%-ban a nevemre íratva, de itt albérleti szobában élek. (Nem vagyunk százmilliomosok, sima nagyszülői örökségről van szó, amit családi megegyezés alapján én kaptam.)
Van már félretéve 5 millió forintom is számlán, de nem élek nagy lábon, nincs kocsim még direkt, stb. Szóval én meg pont ettől szorongok, hogy a csajok azt hiszik ismerkedés elején hogy nincstelen vagyok, közben pedig nem. Csak az ismerkedés elején nem igazán látszódik, hogy van vagyonom.
26/F
Háát nem tudom. Pl én gyerekként többször megpróbáltam pénzt spórolni hogy meg tudjak venni dolgokat. Viszont ez valahogy sosem sikerült. Volt hogy egyszerűen elvették a pénzem, vagy én adtam oda valami másért, butaságokért - olyanokért amit rövid idő után meguntam. Később mikor elkezdtem dolgozni akkor meg szerencsejáték függő is lettem. Így, ahogy teltek-múltak az évek rájöttem hogy jobb is ha nincsenek céljaim - mivel azokat úgysem érem el soha. Önmagamban sem tudtam bízni, mert ha sikerült is valamennyit összespórolni, azt sorra pl elgépeztem egy estén amikor kicsit többet ittam.
Most 33 évesen én sem tudom elképzelni hogy mások hogy vesznek drága cuccokat. Nemhogy kocsit, de még egy középkategóriás telefont se. Semmim nincs az ég világon, csak egy kis tapasztalatom arról hogy hogy lehet életben maradni pénz nélkül. Ez is azért mert voltam már hajléktalan.
Én tudom hogy bennem van a hiba, de változtatni nem tudok. Igaz én így nem akarok párkapcsolatot sem. De ezért érdekes volt ez a kérdés...
Én általában le vagyok pontozva ha leírom a véleményem a témával kapcsolatban, de megteszem most is.
Én egyszerűen nem tudok felnezni egy csóró férfira. Amikor fiatalabb voltam és meg egyetemistakkal randiztam akkor teljesen normális volt, hogy nem érdekel mennyi pénze van, mert a szülei tartják meg el. De most, hogy kb 28-30 éves férfiak már az érdeklődési korom, egyszerűen nincs mit beszéljek egy csóróval, és el is mondom hogy miért. Én 24 éves vagyok, teljesen átlagos családból származom, bár amikor egyetemista voltam pénzügyi gondjaink voltak úgyhogy nem sok pénzt kaptam. Elvégeztem a mérnöki egyetemet, és állást szereztem. Nagyon sokat tanultam , hogy oda jussak ahol most vagyok. Autot vettem, külföldön nyaralok minden évben saját pénzből, és van elég félretett pénzem is. Ha én ezt egyedül megtudtam csinálni, segítség nélkül, akkor nekem egyszerűen nem kell olyan férfi aki tőlem alsobb szinten van anyagiakban.
14-15.
És mi van az olyanokkal, mint a 11-es válaszban lévő férfi? (Aki én vagyok.) Tehát van pénze, vagyona, csak ismerkedés elején az nem látszik egyszerűen. Mert azzal kérkedni elég visszás mondjuk az első randin, hogy amúgy egy másik városban van már egy házam, mert az olyan érzést kelt, mintha a pénzével, vagyonával akarna csajozni. Vagy a másik, hogy senkinek nincs kiírva a homlokára, hogy mennyi megtakarított pénze van, aztán lehet hogy az életmódján nem látszik, de amúgy sok van neki.
16. -os válaszolónak: Hidd el nekem, nagyon nagy a különbség a csórók és a normális emberek között akik nem dicsekednek a vagyonukkal. Minden normális no akinek van tapasztalata eszre veszi ezt.
Csak hogy egy példát mondjak neked: Korábban jártam egy idősebb férfival. Tudtam, hogy elég komolytalan, de én se akartam tőle csak egy szex kapcsolatot. Hat odáig fajult, hogy egyik alkalommal ki peldalozta hogy neki nincs mit egyen és nincs pénze kajára. Adtam neki pénzt, de egy 0 lett a szememben.(azért mert pokerezni volt pénze, de enni nem). Egy másik alkalommal kint voltunk a városban, és engedte hogy kifizessem az italát. Sajnálom, de nem tudok ra felnezni, ha egy tizen akárhány évvel idősebb pasi tőlem engedi hogy kifizessem az italát.
És most a pozitív példa: Egy másik kapcsolatomban amikor megismerkedtem egy férfival mindketten egyetemisták voltunk. Nem érdekelt a pénze, tudtam a szülei tartják el, arról nem tehet hogy a szüleinek van vagy nincs pénze. Abszolút soha nem vett nekem méreg draga ajándékokat, nem vitt luxus utazásokra, de mégis mindig férfiként viselkedett. Már az első randikon o fizetett, soha nem engedett engem is bele pótolni, virágot vett nekem. Természetesen e mellett mást is bizonyított, segített elköltözni amikor szükségem volt ra, és meg nagyon sok mindenben. Pedig csak egyszerű egyetemista férfi volt, nem volt 10 dagadt bankszámlája, de mégis bebizonyította hogy nem egy csóró aki a nőkre támaszkodik. Azóta munkája van, nagyon jól keres, egy igazi úriember.
Szóval már messziről latszik a különbség emberek között, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!