Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok nemzeti érzelmű férfival?
Tekintve, hogy október elején költözök ki Dániába, egy ilyen férfinál alapvetően esélytelen lennék. :D
21/L
9.-nek.
Semmi gond a nemzeti érzelemmel, sőt, nekem az amerikaiaknál pont ez is szimpatikus.
A hagyományőrzéssel sincs bajom.
De ez a csak az Ismerős arcok, meg a Kárpátia a zene, csak a mangalica a disznó, Trianon miatt sírok egész nap, és egy rakás román a magyar testvér...na ez szánalmas.
De!
A libsik meg undorítóak a kettős mércéjükkel. Pl.: A fű jó, a fű legyen legális, de önvédelmi fegyver ne legyen.
Mivel egy (fehér) férfihez költözök ki, nem kell aggódnod. ;) Nem mintha ez bármit számítana, mert Magyarországon ugyanez van, csak a cigányokkal.
21/L
14#
Valóban természetes a migáció.Általában a vándorló népek beolvadtak a bevánodorolt területek népeibe.Tulajdonképpen asszimilálódtak,azaz alkalmazkodtak,Velvették a szokásaikat,stb.
Mint a kunok is,például.
15# is ha kimegy Dániába,nyilván igyekszik beilleszkedni.
Aki a szegénység elől menekül,az minimum annyi hálával tartozik a befogadó ország népei felé,hogy békén hagyja őket,és nem cirkuszol,meg hepajkodik.
A többi stimmel.
"Hová lett a hazaszeretet, a hagyományos családmodell? Ja, a szivárványos zászló a menő, értem. Undorító." - látod, pont erről beszéltem, 7-es voltam. Nem tudom, milyen logikai összefüggés van a "hagyományos" családmodell és a hazaszeretet között. Nem értem, mert minket otthagyott apánk egy másik nőért, anyám egyedül nevelt, aztán újra férjhez ment, így innen is, onnan is féltestvéreim vannak. Mozaikcsaládban nőttem fel, de tudom, az a ti szemetekben elítélendő, hát bocs, senki nem így tervezte, de rúgj csak belénk még te is!
Vagy pl. vannak meleg barátaim, imádom őket, remek emberek, de szerintetek ő sem igaz magyar, ugye. Mintha ő is megválaszthatta volna a nemi identitását.
Az ilyen ítélkező, szűklátókörű xenofób magatartás miatt röhög rajtatok mindenki.
Szerintem kamu/troll kérdés. De azért komolyan válaszolok :)
Alapvetően nincs baja sok nőnek ha valaki hazafi. Igazából a korlátoltsággal, egysíkú gondolkodással van baj.
Én is hazafi vagyok, kicsit liberálisabb gondolkodású, (mondjuk kárpátiát nem hallgatok, mert nem tartom zeneileg és szövegileg értékelhetőnek) de még sosem volt problémám a nézeteim miatt ismerkedésben. Volt már biszex és félig roma párom is. Van jó barátom aki olyan fekete cigó, mint az éjszaka, meg homár haverom..
Attól függetlenül, hogy bizonyos sztereotíp kultúrális különbségeket igaznak vélek, nem általánosítom mindenkire. Először az embert nézem, mindentől függetlenül. Illetve nem nyelem be kormányunk és pártunk agymosását.
Nincs baj azzal hogy szereted a hazádat és tiszteled a hagyományokat sőt ez pozitív
De az hogy emiatt nem hallgatsz külföldi zenét, megveted a nyugati társadalmat az nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!