Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kívánom a nők testét, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom a nők testét, de a jellemük általában förtelmes. Másnak is sok ilyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
A mai nőállomány nagyon gáz. Már rövid távon is elviselhetetlenek. Túl finnyás lennék?

2020. szept. 27. 12:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

20 Ez is elvan szállva magától. Ez a probléma, de a kérdezőnek is ez a baja ezekkel.

21 Akkor tanulj meg szöveget értelmezni! A nőknek szól a kérdés szerinted, vagy a férfiaknak? Úgy gondolod egy lezbika írta ki a kérdést?

2020. szept. 28. 10:42
 22/26 anonim ***** válasza:
51%
Úgy gondolom, hogy ahhoz kommentálok amihez éppen szeretnék és úgy mondom el a véleményemet ahogy szeretném. Hogyha te nem vagy tisztában az emberi jogokkal, akkor a szövegértelmezést hagyd másra és okosabb maradsz.
2020. szept. 28. 11:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Nincs problémám a lezbikkel.
2020. szept. 28. 23:00
 24/26 anonim ***** válasza:
A belső tulajdonságokat keresd. Ennyi. És ez nem zárja ki, hogy gyönyörű legyen külsőre is! Én évekig azt hittem, hogy a kevésbé előnyös külső majd sokkal jobb belső tulajdonságokat takar. Fenéket! Mihelyst lead 20 kilót. egyből flegmás "kiakirálynő" mentalitása lesz. Akkor inkább legyen alapból szép, úgy kevésbé lesz változékony a jelleme, mert nem fog ilyen tényezőktől függni.
2020. okt. 8. 20:31
 25/26 anonim ***** válasza:
Én már odág jutottam, hogy emiatt nem is kívánom őket, egyszerűen keresztül nézek rajtuk, mint ha ott sem lennének. :) Lányok, ha rátok nézek már hányok. :)
2020. okt. 9. 00:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Mit értesz elviselhetetlen alatt?

Nőként írom, hogy engem is rengeteg személyiségtípus képes taszitani mégis nem hinném, hogy mindannyiunk annyira elviselhetetlen lenne. Vannak csendes lányok, szexuálisan felszabadultak, tájékozottak és inkább, csak a körmeikről beszélő nők is. Ez természetesen a férfiaknál is megjelenhet, de én biszexuálisként tapasztalom, hogy mindkét nem esetében van lelkileg és testileg is vonzó személy. Talán túlságosan egy álomképre hagyatkozol, ami mellett nem adsz esélyt a számodra tényleg tökéletes nőknek, már ha fogalmazhatok így. Nem hiszek abban, hogy a külső nem számít vagy abban, hogy valaki aki érzelmek nélkül él szexuális életet felszínes lenne, de viszont személyes tapasztalataim szerint igenis jó valakit szeretni, a vicceitől felizgulni... Ne add fel!

2020. okt. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!