Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szélsőjobboldali beállítottságú fiúhoz odamenne egy ilyen csaj, akkor elzavarná?

Figyelt kérdés

Azt mondaná, hogy fúj nem szexelek veled??

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. szept. 26. 22:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
pont a magadfajta mIndEN cSaJ r1bAnC gondolkodású, sértett lelkű frusztrált szűzfiúk járnak prostizni
2020. szept. 26. 23:19
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Szélsőjobbosnak sem kell lenni ahhoz, hogy ne jöjjön be... :D
2020. szept. 26. 23:31
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
#6: miért alszenteskedes, ha valaki nem a buta, tubus viselkedésű lányokra bukik?
2020. szept. 26. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
Őszintén, nem áll távol messze tőlem a szélsőjobb, de nem vagyok rasszista annyira. Na mindegy, nem célom magyarázkodni, a lényeg, hogy ezt a csajt addig reszelném amíg az egyikünk kiszáradna/szívrohamotkapna/végelgyenülésben kidőlne, annyira jó.
2020. szept. 27. 00:09
 15/22 anonim ***** válasza:
A kérdés abszolút nem hozzám szól, mert nem vagyok jobboldali, se fiú, se szerintem ez a lány gyönyörű. Csak ez a magamutogatás nem jön be egyáltalán...
2020. szept. 27. 00:38
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

12-essel értek egyet.

Én nem vagyok szélsőjobbos, de egyszerűen nem eseteim a színesbőrű nők. Ez van.

2020. szept. 27. 01:01
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
A kérdező nem tudja milyenek a cool nők de még azt sem milyenek a szélsőjobbosok. Jó nőnek tarja ezt mert gondolom az ennél jobb az ő esetében elérhetetlen kategória. Szélsőjobbos meg szerinte csak az lehet aki megfelel a sztereotípiáknak : kopasz, beszédes tetkók, magas véralkoholszint, kontrollálhatatlan állandósult agresszió. Ilyenek is vannak persze köztük de amelyek már felvették a mai kor ritmusát azok annyira azért beolvadnak a társadalomba hogy a rikító célkeresztet eltüntessék magukról.
2020. szept. 27. 01:15
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
11-es. A magamfajta emberek már régen megnősültek, családjuk van, jó munkahelyük, házuk, autójuk, jó életük. Kisgyerek, te meg kérj anyucitól habos kakaót, majd lefekvés előtt recskázz a takaró alatt ezekre a nyomi videókra. Nem bántalak, elvileg kinövöd.
2020. szept. 27. 07:04
 19/22 anonim ***** válasza:
26%
A szélsőjobboldali fiúkák imádnak masírozgatni, beöltözni mindenféle cuccba, és jellemzően mindenféle csajt elutasítanak, mert a szívük mélyén a "bajtársak" felé vonzódnak.
2020. szept. 27. 08:05
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jön ide a szélsőjobboldal? Nem neonácit akartál írni?
2020. szept. 27. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!