Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy vidítanátok fel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vidítanátok fel egy lányt, aki szomorú amiatt, mert sosem lesz fiúja?

Figyelt kérdés

Azért nem lesz mert csúnya a külseje.

21 L

2020. szept. 24. 20:02
1 2 3
 11/22 Noren1989 ***** válasza:
6%
Szerintem cicàkkal. Aranyos, szőrmók cicàkkal. Aztàn egykis beszélgetéssel.
2020. szept. 24. 20:30
 12/22 anonim ***** válasza:
15%
Hány kiló vagy kérdező?
2020. szept. 24. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
39%

Ha csúnya vagy, akkor a szüleid is csúnyák voltak. Mégis megszülettél.

Tehát vagy nem számít a csúnyaság, vagy nem is vagy az.

2020. szept. 24. 23:07
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
Hasonló cipőben járok (ronda vagyok, nem kellek), csak 29 múltam. A cica is jó ötlet, nekem kutyáim lettek 🙂 Aztán arra szoktam gondolni, hogy kimaradok ugyan a jóból, de egyúttal rengeteg rosszból is! Nincs megcsalás, átverés, bármikor a legapróbb kis semmiségért is lazán kihajítás, folyamatos kritizálás, bsztatás, elégedetlenkedés, szájhúzogatás, nem kell cselédkedni vagy az esetleg unszimpatikus családtagokkal, rokonokkal, barátokkal foglalkozni, nekik is megfelelni. Nyugodtabb, kényelmesebb így. Ha kicsit borostás a lábad, mert épp nem volt kedved vagy energiád megcsinálni, abból sincs baj. Semmiből sincs. Az iskolán/munkán kívül elengedheted magad, pihenhetsz, senki nem szekál érte, meg nem akar ide-oda ráncigálni.
2020. szept. 25. 05:30
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit több önbizalom és akkor más lesz a kisugárzás lehet könnyebb lesz párt találni.

F

2020. szept. 25. 08:16
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem azért nem lesz, mert csúnya vagy, hanem mert az egekben vannak az elvárásaid. Állj szóba a nem teljesen tökéletesen kinéző jelentkezőkkel is, és egyből lesz pasid!
2020. szept. 25. 08:21
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Ezt ismerem...sok kérdést ki irt mar...ego növelés.
2020. szept. 25. 08:55
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem próbáltok lefogyni? Csak a kövér nők egy részének nem jut pasi.
2020. szept. 25. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
18: Értelmetlen sztereotípia. 50 kg sem vagyok. 170 cm-hez. Hová fogyjak? Ja, tudom, akkor zabáljak, attól majd meghízok, mellem nő, fenekem, combom is. Ha ez így működne... Mondjuk a fejem akkor is hányás maradna. 😏
2020. szept. 25. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Rád is vonatkozik, amit a 16-os válaszban írtam.
2020. szept. 25. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!