Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szomorú és csalódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szomorú és csalódott vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit egy munkahelyi rendezvényen. Első látásra megtetszett,úgy tűnt én is neki. Sokszor összenéztünk,majd beszélgetni kezdtünk. Érezhető volt,hogy izzik a levegő. Ezt pár másik kollégám is észrevette,valamint az is,hogy kereste a társaságom. Azt hittem többet nem látom,ezért pár nap múlva bejelöltem. Visszajelölt,de nem írt. Aztán néhány nap múlva kiderült,hogy ismét jön egy rendezvényükre. Itt már szinte egész nap beszélgettünk,poénkodtunk. Egy kollégám meg is jegyezte,hogy úgy nézett rám,látta rajta.

Majdnem eltelt egy hét,de nem írt. Nekem nem ment ki a fejemből,ezért írtam neki. Válaszolt a kérdésekre,párat ő is kérdezett,de miután nem tettem fel újabb kérdést nem írt. Azóta sem.

Vajon mi lehetett ez? Félreértettem valamit? Olyan szomorú vagyok,hosszú idő után végre komolyan elkezdett érdekelni valaki,erre tessék..

2020. aug. 3. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem voltál számára fontos,jól elszórakozik ha találkoztok, de emberileg nem jelentesz neki semmit.
2020. aug. 3. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Valami miatt nem kellesz neki.

2. Van valakije.

3. Gyáva az ismerkedéshez.

2020. aug. 3. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi is legyen a háttérben, annyira nem mozgatod meg, hogy tegyen érted. Akinek kellesz, az érezteti veled.
2020. aug. 3. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy tetszettel neki. De ahogy 2-es irta, pl van valakije. Sajnos az ilyen igen-nem dolog remenytelen, mikozben evek mulva megkaptam, hogy megorult ertem, rossz volt a hazassaga, el is valt, de tul okosnak, tul masnak tartott es evekig lepett is meg nem is. Szerintem van helyzet, mikor meg szexelni sem szexel ferfi egy novel, aki tetszik pedig neki. Ez meg elviselhetetlenebb.

Sajnalom.

2020. aug. 3. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő ilyen típus, közvetlen, barátságos. Jól elvoltatok a rendezvényen, de ennyi, nem akar többet. Simán lehet, hogy van párja is.
2020. aug. 3. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Valahol értem h mit okoz benne h nem igazán élsz a személyes alkalmak nyujtotta lehetőségekkel hanem inkább irkálsz. Én sem vennélek komolyan. Nem kell h legyen valakije, szimplán a férfiaknak is jobban tetszik ha a nő kimutatja ha akar vmit.
2020. aug. 4. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szinte biztos,hogy van valakije,csak jól esett neki flörtölni valakivel.
2020. aug. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!