Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jó a kommunikációban akkor esélytelen hogy barátnőm legyen, főleg olyan aki tetszik is?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 13:11
11/13 anonim válasza:
#10: a jól kommunikál és a nagydumás szoknyapecér/nagyzoló üresfejű nem ugyanaz.
Akkor lehet valakit magáért szeretni, egyáltalán megismerni, megérteni, ha ki tudja fejezni magát. Ez mindenképpen fontos alap képesség bármilyen kapcsolatban, az élet minden területén. Tehát a jó kommunikáció alap. A legtöbb párkapcsolati probléma oka a rossz kommunikáció.
Kérdező, te meg ne keverd a jó külsőt a jó belsővel. Ne nagydumás nőcsábász akarj lenni, ebben viszont igaza van a 10-esnek. Tanulj meg jól kommunikálni ÉS add önmagad. Így önmagadért fognak szeretni.
12/13 anonim válasza:
Azért az már nagy előrelépés, ha felismerted ezt a hiányosságodat. Innét már csak egy ugrás a Sugár.
13/13 anonim válasza:
Ha jól tudsz hallgatni, és titkot tartani, az többet ér a nagy dumánál. Nem ismered a mondást, hogy "társaságban az érzi magát legjobban, aki legtöbbet beszél"? Minden nő imád beszélgetni. Hagyd a csajt beszélni, de figyelj rá, hogy okosakat tudj közbekérdezni, és nyert ügyed van! Nekem bevált. A csajok lelki szemetesládája voltam, mindent elmondtak magukról, a többiekről, én pedig semmit nem adtam tovább! Előbb utóbb összejött a szex velük. Lassú, de biztos módszer. Több csajom volt, mint az osztály szépfiújának, aki úgy mellesleg nagy nőcsábásznak hitte és hirdette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!