Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Nicholas Victor (PUA mester) eszmefuttatásáról, hogy a nők csak a 10/10-es, top pasikat húzzák jobbra Tinderen?
https://www.youtube.com/watch?v=BGfjbFv8RHE&t=388s
Ez az ember egy 43 éves, tipikus XXI. századi alfahím, aki már sok-sok, elmondása alapján több mint 100 nő bugyijába beférkőzött. Tehát nem egy "nyivákoló incel", és az is figyelemre méltó, hogy 43 évesen úgy néz ki mint egy 25 éves. A nők meg ilyen idősen... hát nem túl fiatalos az átlag, le is nézi a vele egy korú nőket rendesen. "Vén büdös banyáknak" tartja őket. És igaza is van. Csak a 20-as csajokkal áll szóba ő is, max a 30 körüli gyerektelenekkel.
De mit szóltok ahhoz, hogy még egy ilyen sikeres alfa férfinek is az a véleménye, hogy a nők túl felszínesek, válogatósak és csak a legjobb pasiknak hajlandóak visszaírni, a felső 10%-nak. Aztán rinyálnak, hogy az a jó pasi meg több nőt is dug egyszerre, vagy csak szexre kellenek neki a nők?
Mekkora állat vagy, 40-esnek néz ki (első fele). Azért egy 50 es durván ráncos már, megereszkedett arccal. Ennek sehol egy ránc, megereszkedett bőr. Az h kopasz, melyik 40-es nem kopasz? 10 ből 8 az akkor már. Azzal semmi gond.
Ez az alfahím?
😂😂😂
39 éves vagyok, 3 gyerekem van, elvileg én neki lenézett példány lennék, de akkor se kéne, ha fizetne.
Ki döntötte el róla, hogy ő az alfa?
1000 nő után marha higiénikus lehet vele gumi nélkül amúgy is.
Lélekre gyúrjatok már, ha normális párkapcsolatra vágytok, meg önismeretre, ne az ilyen önjelölt istencsászárok marhaságaira alapozzátok a kapcsolataitokat!
És igen, az alfahím az Momoa.
(Értsd: akit a Nők 90%-a szexinek talál.)
Normális családja van, és idősebb nála a felesége.
Nem is tudom, mit irjak igy hirtelen.
Ez a pasas kulsore-belsore irdatlanul gaz, szerintem akkor volt o 100+ plusz novel, amikor engem Venezuela elnokenek valasztottak meg.
Muhaha...
Kérdező! Az általad jelölt videón a fickó beszélni se tud rendesen, jesszus! rendesen kínos az az előadásmód. Ez alfahím?
Bánatbicikli 🤣🤣🤣
Az a testalkat...lehet két bevásárló szatyrot nem bírna bevinni a kocsiból.
Neeem! Szívem, a férfiak nem itt kezdődnek!Nem csodálom hogy a húszas nőknél ér el sikereket...az a gyerek test....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!