Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek Nicholas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek Nicholas Victor (PUA mester) eszmefuttatásáról, hogy a nők csak a 10/10-es, top pasikat húzzák jobbra Tinderen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=BGfjbFv8RHE&t=388s

Ez az ember egy 43 éves, tipikus XXI. századi alfahím, aki már sok-sok, elmondása alapján több mint 100 nő bugyijába beférkőzött. Tehát nem egy "nyivákoló incel", és az is figyelemre méltó, hogy 43 évesen úgy néz ki mint egy 25 éves. A nők meg ilyen idősen... hát nem túl fiatalos az átlag, le is nézi a vele egy korú nőket rendesen. "Vén büdös banyáknak" tartja őket. És igaza is van. Csak a 20-as csajokkal áll szóba ő is, max a 30 körüli gyerektelenekkel.

De mit szóltok ahhoz, hogy még egy ilyen sikeres alfa férfinek is az a véleménye, hogy a nők túl felszínesek, válogatósak és csak a legjobb pasiknak hajlandóak visszaírni, a felső 10%-nak. Aztán rinyálnak, hogy az a jó pasi meg több nőt is dug egyszerre, vagy csak szexre kellenek neki a nők?

2020. szept. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
93%
Ha Nicholas "Hajbatúrós Farbatúrós" Victor (Victor, lol) "alfahím", akkor én vagyok Penelope Cruz...
2020. szept. 21. 19:46
 12/55 anonim ***** válasza:
21%

Mondja egy ugyan vén krapek

Azért egy 40-es nagyon nem vén, sőt jó korban van, majd talán 55+ évesen mondhatjuk rá

2020. szept. 21. 19:52
 13/55 anonim ***** válasza:
92%
Bár elismerem hogy fiatalosan néz ki, ámde annyira rusnya, antipatikus ember hogy ez nem sokat segít rajta. Nyilván azt tudja, hogyan kell azokat a nőket megtalálni, akik egyéjszakásokra vagy futó kalandokra vágynak. Sosem tudna valóban meghódítani egy igazi nőt és azzal párkapcsolatban élni. Én elhiszem, hogy nem is vágyik rá, viszont könnyű nőkkel hetyegni meg hazudozni nekik nem nagy művészet.
2020. szept. 21. 19:53
 14/55 anonim ***** válasza:
23%
Jól karban tartott 30-asnak néz ki, nem kövér, nem kopasz mint a 40-es pasik 80%-a. Plusz jó dumája van. Nekem bejövős.
2020. szept. 21. 19:55
 15/55 anonim ***** válasza:
80%

"nem kopasz"

Mintha erről bárki tehetne aki kopasz. Még a kövérséget elfogadom, mint kritikát az ellen lehet tenni, de aki kopasz az csak simán beszopta és nem az életvitelének következménye. Így elég unfair dolog a "bezzeg ő nem kopasz"-t mondani.

(Utóirat: Én nem vagyok kopasz és nem is kopaszodom, de ez egy az egyben csak genetika, semmi több, hasonlóan a magassághoz)

2020. szept. 21. 19:58
 16/55 A kérdező kommentje:

"Sikeres ember boldog családban él. Az nem siker, hogy (fél)részeg csajokat összeszed egy éjszakára a pénzével."

Azért én erősen megnézném, hogy hányan cserélnének vele, egy olyan emberrel aki annyi 20-as csajt dug meg amennyit akar és abból él hogy férfiakat tanít nőket csábítani, mint egy családos fószerrel aki kidolgozza a belét, otthon várja a 40 éves elsárkányosodott, kora miatt vonzerejét és szexualitását vesztett felesége, valamint 1-2 nyivákoló gyerek.

Megsúgom, a férfiak 90%-a az előbbit választaná.

2020. szept. 21. 20:09
 17/55 anonim ***** válasza:
94%

Beleolvastam a kommentszekcióba. Nicholas Victor rajongói egymást sz.pkodják körbe, meg a nőket szapulják, és majd' becsokiznak, hogy Victorkájuk beszólt a nőknek.

Azt nem értem, hogyha a nők tényleg olyan borzalmasok, mint ahogy Omegahím Victor meg a kis popsipajtásai gondolják, miért akarnak mindenáron becsajozni?

2020. szept. 21. 20:12
 18/55 anonim ***** válasza:
92%
Azért nincs az 90% Nagyon sok férfi van, aki szereti a feleségét és szépnek tartja. Sok férfi pedig csak vágyik rá, hogy legyen neki. Ez a fajta életmód csak a felszínes embereknek jön be. Tehát egyfelől nincs joga a nőket (milyen nőket, a nők melyik csoportját?) felszínesnek tartani. Egyfelől. Mert még mindig a pasik azok akik náluk akár 20 évvel fiatalabb lányokra vágynak. Azon kívül hamis reményeket ébreszt az incelekben. Ugyanis ahhoz hogy a felszínes nőket megkapd, menőnek kell lenned. Ahhoz, hogy normális nőt kapj, nem feltétlenül, de ha az incel a fiatal husikra, insta pitchákra vágyik, akkor keményen fel kell kötnie a gatyáját.
2020. szept. 21. 20:13
 19/55 anonim ***** válasza:
78%

Szét effektezte azt a videót vagy nagyon régi.

Még hogy 25 évesnek néz ki? Inkább egy 50-es kopaszodó bácsinak, akinek csókolommal köszönnék: [link]

2020. szept. 21. 20:14
 20/55 anonim ***** válasza:
81%

"Jól karban tartott 30-asnak néz ki, nem kövér, nem kopasz mint a 40-es"

Pocakos és kopasz. Ez valami ezeréves videó lehet. Nézzétek meg a mostani képeit és videót is, pl: https://www.youtube.com/watch?v=SbuEh8Z6Gn0

Köszönmő viszonyban sincs a kérdésben linkelt videóval.

2020. szept. 21. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!