Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha úgy csinálnék, mint a hajléktalanok és egy táblával a kezemben ülnék a téren, viszont az lenne ráírva, hogy "Még nem volt barátnőm. Valaki megszánna?". Lenne olyan 20-25 éves lány, aki odajönne hozzám, hogy szívesen megismerne?
Szerintem nagyobb sikered lenne, ha nem táblával ücsörögnél, hanem leszolitanad valamelyik szép corvinusos lányt. :D
Nekem mindig is álmom volt, hogy egy férfi leszoltison a buszon/utcán/boltban, akárhol.
Ui: a jelenlegi párom egy buszon ismertem meg ;)
Bátorság, vonzóbb mint fatoku módjára kiulni :D
Ááá 11-es, nekem sosem jött be az élőben leszólítás.
Neten szoktam ismerkedni, de nem sok eredménnyel. A csajok a jóképű, izmos pasikkal akarnak dumálni a neten én meg külsőre olyan 5/10-es vagyok kb.
11.
Millióból egy olyan van akinek ez bejön, a többiek élből elutasítják a dolgot.
#11 vagyok
Lehet, hogy sokan elutasitanak, de legalább úgy könyvelnek el, hogy van tököd.
Kiulni kozteruletre egy onsajnaltato táblával nem túl férfias, nem túl megnyero.
De ahogy érzitek. :D
17.
Mondjuk azzal a résszel egyetértek, hogy több értelme van, de azzal nem, hogy emiatt hű, de nagyon megváltozna az illető megítélése. Vagy ha mégis, annyit ér el vele, mint a posztumusz kitüntetett háborús hősök. Hű, de bátor volt - sokra ment vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!