Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen társkeresési taktika az, hogy mostantól minden olyan női kommentelőre ráírok privátban, aki a kommentje végén kiírja az életkorát és a nemét, pl. 20/L, 22/L, 25N, 26L stb.? Lehet, hogy itt fogom megismerni az első barátnőmet? 27/F
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 17:53
11/20 anonim válasza:
Ezt a taktikát már feltalálták itt előtted néhányan az elmúlt 10 évben.
Amúgy hajrá! Ha egy lány/nő kiírja a korát és a nemét, az valahol felkérés keringőre.
12/20 anonim válasza:
Legjobb ötlet, hogy letiltsanak és elküldjenek a f*szba. 23/Lovászfiú Xd
14/20 anonim válasza:
#13 Én hamarabb itt voltam, azt hiszed, a fiatalságoddal elcsábítod, csalfa nőszemély?
78/N
15/20 anonim válasza:
#13:
A 6 év az 6 év. Én még zsenge husika vagyok a nyugdíjas klubban a sok 80 körüli mamihoz viszonyítva.
17/20 anonim válasza:
Ide is írhatsz.:) 25/Traumatológus
18/20 anonim válasza:
Hülye ötlet, mert nem tudhatod, hogy
- van-e párja.
- nem leszbikus-e.
- vágyik-e egyáltalán párkapcsolatra.
- nem a Föld másik felén lakik-e.
- van-e számodra vonzó jellemvonása.
- külsőre vonzó-e.
- közösek-e a hosszútávú terveitek.
Most leírom, hogy 22/L. Ez édeskevés bármihez, és csak hozzátesz a tény, hogy a lányok és nők utálják az annyira kétségbeesett férfiakat, akik minden nőnemű lényre ráírnak.
19/20 anonim válasza:
Elindulhat valami de eredményt aligha hoz. Dumáltok képet kér de ő már inkább nem küld mert Bem vagy eléggé szívdöglesztő. Velem volt többször így, de egyszer a csetelésből nyert adatok-kisvárosi lakhely , munka, végzettség - és persze e-mail címből (ahova a képet kérte) kikövetkeztethető név alapján beazonosítottam egyiket. Ledöbbentem mondván hogy “ez a mineknevezzem koptatott le engem ??!! Ez engem?!?!”
20/20 anonim válasza:
Az ilyen fajta "megkeresésektől" a hideg ráz... annyit nem tudsz róla, hogy néz ki, hol lakik, milyen a személyisége, lerí róla, hogy azért írsz rá, mert ki vagy éhezve, és máshogyan nem tudsz vagy nem akarsz normálisan társat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!