Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány (akit netes társkeresőn ismertem meg) azt írja, nem tudja, mikor érne rá randizni, sajnáltassam magam neki, hogy milyen sikertelen vagyok a nőknél és olyan jól esne, ha eljönne velem randizni? Ez a jó taktika, ha kiöntöm a lelkem? 27/F
Az ilyen önsajnáltató embereket azonnal tiltom. Még csak baráti kapcsolatban sem vagyunk, miért kéne hallgatnom a sopánkodását, amivel egyértelműen csak manipulálni akar és rájátszani a lelkiismeretemre?
A lélek kiöntése pedig nem egyenlő az önsajnáltatással és csak szoros kapcsolatú emberek között lehetséges.
Röhejes elképzelés, csak tiltást fogsz kapni - jogosan.
22/L
A nyomulás legalább ilyen rossz, én az ilyeneket is tiltom, mert egyszerűen idegesítő és levakarhatatlan.
22/L
"Akkor csak nyomuljak és írjak rá minden nap? Szerinted ez meggyőzné, hogy adjon nekem egy esélyt?"
Ez sem jó.
Azzal randizz, akivel gördülékenyen megy a dolog. Erőszakoskodással, nyomulással, önsajnálattal, stb., pont az ellenkező hatást fogod elérni.
Valószínűleg nem jössz be neki, előfordul az ilyen és nem tudsz ellene mit tenni. Fogadd el, ne gyötörd és alázd magad feleslegesen.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!