Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért válogatnak így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért válogatnak így?

Figyelt kérdés

Az összes nő a Mr. Tökéletest keresi. Átlagosan helyes pasiknak ott nem jut punci.

Bezzeg itt mindenki azt vallja h nem a külső (és főleg nem nyaktól lefelé) a fontos.

De még a Tonna Donnák is ilyenek. Bár nem biztos, a dagadtakat balra húzom. Azonnal.

2020. szept. 20. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elhízva és főleg nem vagyok ilyen ostoba suttyó.

Szöveget is tudok értelmezni. Azért mert te nem jössz be valakinek még lehet számára a belső a fontos. Nyilván belülről még gázabb vagy, mint kívülről.

2020. szept. 20. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
4%

Azért tegyük hozzá, esélye sincs egy pocakos, kövér krapeknak Tinderen. Csak kiröhögik a nők.

Nekem volt kövér barátnőm, hiába kefélgettem, állandóan enni akart és megkérdezte mit élvezek ezen a szexen. Abban igazad van, hogy írtó büdös, hiába mondtam neki tusoljon, újra büdös lett. Nem értem én sem a kövér nők lemoshatatlan testét. Ez egy rejtély.

2020. szept. 20. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es, ász vagy :D (Újra büdös lett)
2020. szept. 21. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

"Az én ízlésem szerint nem. Visszataszítónak tartom a kövérséget. Legtöbbször egy pszichiátriai probléma, ami ha elhatalmasodik, akkor megtámadja a szivet, érrendszert, hormonháztartást (cukorbetegség stb), és az agyra is ráhúzódik"

De igen, pont annyi ronda sovány van, mint kövér. Én is sovány vagyok, de a nők 90%-a testalakattól függetlenül ronda. Nagyon-nagyon kevés a gyönyörű hibátlan arc, az olyan test, ami nem kövér, de tökéletes kerek popsi és nagy mell, makuláltan bőr. Aki meg ilyen, 1-2 kivétellel nem tinderezni fog, ha mégis, nyilván nem rád vágyik.

2020. szept. 21. 12:36
 15/17 A kérdező kommentje:

12:36-os, nem értek veled egyet. Sőt, pont fordítva: a nem dagadt (nem beteg) fiatal nők 90% -a szép.

A szépségnek nem csak egy féle megjelenési formája van. Nekem (sem) csak egy féle alkat/arc/szem/haj/cici/popó/punci tetszik.

2020. szept. 21. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor tényleg fura, hogy ilyen alacsony igényekkel nem találsz senkit, aki a tág ízlésedbe vág. Valószínűleg valami nagyon rusnya rajtad vagy taszító.
2020. szept. 21. 20:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rusnya. Persze lehet, hogy picit túloztam az arányokkal, és tàrskeresőn -azért lássuk be,- nem ilyen kedvezőek az arányok.

Húznak jobbra őrületesen jó csajok is. De egyik komoly kapcsolatot akar, a másik simán nem ír vissza. Harmadikkal már randit dumáltam meg, aztán változatos kifogással lemondja (persze csak azért mert felhivtam h fixáljuk a másnapot)

2020. szept. 21. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!