Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam azon, hogy a kiszemeltemet éppen most az egyik legjobb haverom döngeti?

Figyelt kérdés
Megismertünk egy lányt egy összejövetelen, és mindketten jól kijöttünk vele. Nekem titokba bejött, de a haveromnak nem mondtam el, mert úgy voltam vele, hogy felesleges, hisz neki úgy se jön be a lány. Teltek a hetek, találkoztunk a lánnyal mindketten, és már úgy voltam vele, hogy holnap elhívom randizni. Erre ma a haverom bejelenti, hogy este megy át a lányhoz... Lesokkoltam, nem gondoltam, hogy ennyire jó lett a kapcsolat köztük, azthittem én jövök be neki... Teljesen összetörtem... Ha belegondolok, hogy most valószínűleg éppen egymásnak esnek... Legszívesebben sírnék, annyira rosszul esik... Ő sokkal jobb a csajozásban, mindig van valakivel, nekem meg csak egy barátnő kéne... Erre ittvan... Már-már fizikálisan fájdalmas, egyszerűen nem tudom leírni...

2020. szept. 20. 01:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenül hamarabb elküldtem.

Szóval akkor már nem ennyire "egyszerű" helyzetek adódnak. Ott már ÉLŐ GYERMEKEK IS SZENVEDŐ ALANYAI LEHETNEK egy-egy elhamarkodott döntésnek.

2020. szept. 20. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha a haverom lecsap az általam kiszemelt nőre akkor nyelek egyet és keresek mást. Ha tudja hogy tetszik nekem és annak ellenére összejön vele akkor nem a haverom többé. Ezt 2 férfi simán meg tudja beszélni egymás között szerintem, velem is történt ilyen.

Felmerül az emberben az a kérdés, hogy nem okoz kellemetlenséget a kiszemelt nőt a haveroddal együtt látni? De igen.... Volt rá precedens hogy emiatt nem is jártam velük egy társaságba, mert nagyon vacakul éreztem magam.

Ha vége lenne a kapcsolatuknak akkor sem kezdeményeznék a kiszemelt nőnél mert abból később biztosan probléma lenne, ha fontos számomra a barátság akkor ezt egy nő miatt nem áldozom fel, inkább keresek mást.

A baráti társaságunkban viszont vagy ellenpélda is, a férfi megcsalta a barátnőjét és az kb 1 hónap elteltével átlibbent egy másik sráchoz és azóta is vele van. A korábbi srác nem problémázik mivel ő csalta meg, lezárták. Szerintem ez a ritka, ha a szakítás után marad tüske valamelyik félben, akkor ez nem működik.

2020. szept. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!