Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért nem válogathat külsőben?
#4: Senki nem tiltott meg semmit senkinek, én is mondhatom, hogy innentől hívjatok Lorettának, szülni akarok, jogom van hozzá. (remélem átjött).
A realitás viszont kicsit más...
Nyugodtan válogass, nem muszály mindenkivel összejönni.
Nem értem a kérdést :)
Nem vagyok különösebben jóképű fickó. 40-es éveim közepén vagyok, heti 4-szer edzek /tehát sportos vagyok) és ez elég ahhoz hogy még a huszonéves nők között is válogathatok. Nem tudom bármelyik fiatal nőt felszedni, de mindig van csinos, széparcú jelentkező. Mondjuk nekem kifejezetten a kis mellek tetszenek, tehát lehet hogy azok a csajok jönnek hozzám, akik a kis cickók miatt nem kellenek a huszonéves pasiknak:)
Ezzel azt akarom mondani hogy huszonévesen nem itt kellene sajnáltatni magad, hanem sportolj valamit keményen, legyél művelt és kifejezetten csinos pipiket tudsz felszedni.
"Álmodozhatsz vékony - szép lányról , ha te nem vagy jóképű és sportos."
Pedig vannak nem olyan sportos pasik is szép nőkkel. Ha neked nem jött össze, attól létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!