Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan társat, akinek hasonló a bioritmusa?
Én is hamar kelős típus vagyok. Kb 4:30-6:00 között kelek hétvégén is. Viszont nekem 9-10 óra alvásigényem van, úgyhogy korán fekszem. De ez nekem nem okozott problémát a párkapcsolatomban sosem. Volt olyan, hogy a párom karjai közt/vállán alukáltam, amíg ő filmet nézett. Reggel, ha korábban kelek, addig olvasok, volt, hogy bevásároltam. Tudom, hogy mikor szokott kb felkelni, ha olyan kedvem van, akkor csinálok palacsintát reggelire. Ha munkába kell menni, akkor ő is korán kel, de akkor sem annyira, mint én. Gyorsan összeszedem magam, szexelünk, és mindenki megy a dolgára. Szerintem abszolút áthidalható ez a "probléma", csak akarni kell.
Nekünk is van olyan, hogy fennmaradok vele sokáig vagy ő felkel velem együtt. De abban a kb 2 órában, amíg az egyikünk alszik, simán el tudjuk intézni a tennivalóinkat, pl email válaszolgatás, néha az edzés is ilyen. Így pedig nem az együtt töltött időből fog elmenni.
Kérdező nőként mondom, hogy irreális vagy. Ha te korán kelsz, keljél, a másik majd kel. Ha ennyi kompromisszum nincs benned, hogy 1-2 órával tovább hagyod a másikat aludni, akkor kib.ttul ne csodálkozz. Miért nem jógázol/futsz/meditálsz/olvasol meg reggelizel addig??
Tudod énidő...
Nekem az tetszett, hogy az érdeklődési kört is pontosan meghatározta. A sportolást és az egészséges táplálkozást még értem is, hiszen így tud úgy kinézni, ahogy kinéz.. de hogy az autók, vitorlázás, utazás?!
Kicsit úgy hangzik a felsorolás, mintha instára keresne magának palit a csajszi..
Azt ugye tudod, hogy az izom regenerálásához nagyon fontos a jó alvásminőség, ami minimum 7-8 órát jelent. Tehát nem, nem fogsz olyan pasit találni, aki full kigyúrt, egészséges és elég neki 5-6 óra alvás. Max ha drogozik...Teljesen irreálisak az elvárásaid.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!