Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan társat, akinek hasonló a bioritmusa?

Figyelt kérdés
Szeretek korán, legkésőbb 5:30-kor felkelni (minden nap, hétvégén is) és már a reggelt is aktívan tölteni. Nincs szükségem 5-5,5 óranál több alvásra. Nem szeretnék még egyszer olyan barátot, aki nellettem egy mormota, annyit alszik.

2020. szept. 18. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg ezt a kívánságlistát a Jézuskának is, hátha majd Karácsonyra küldi.
2020. szept. 18. 16:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Látom megjelentek a fusztrált férfiak. Semmi egetrengető dolgot nem várok el.
2020. szept. 18. 16:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban nem sok elvárás, kivétel a hajnali kelés. Én speciel egyetlen egy embert, se férfit, se nőt nem ismerek, aki önként és dalolva kell fel fél hatkor még hétvégén is :D
2020. szept. 18. 17:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is hamar kelős típus vagyok. Kb 4:30-6:00 között kelek hétvégén is. Viszont nekem 9-10 óra alvásigényem van, úgyhogy korán fekszem. De ez nekem nem okozott problémát a párkapcsolatomban sosem. Volt olyan, hogy a párom karjai közt/vállán alukáltam, amíg ő filmet nézett. Reggel, ha korábban kelek, addig olvasok, volt, hogy bevásároltam. Tudom, hogy mikor szokott kb felkelni, ha olyan kedvem van, akkor csinálok palacsintát reggelire. Ha munkába kell menni, akkor ő is korán kel, de akkor sem annyira, mint én. Gyorsan összeszedem magam, szexelünk, és mindenki megy a dolgára. Szerintem abszolút áthidalható ez a "probléma", csak akarni kell.

Nekünk is van olyan, hogy fennmaradok vele sokáig vagy ő felkel velem együtt. De abban a kb 2 órában, amíg az egyikünk alszik, simán el tudjuk intézni a tennivalóinkat, pl email válaszolgatás, néha az edzés is ilyen. Így pedig nem az együtt töltött időből fog elmenni.

2020. szept. 18. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nőként mondom, hogy irreális vagy. Ha te korán kelsz, keljél, a másik majd kel. Ha ennyi kompromisszum nincs benned, hogy 1-2 órával tovább hagyod a másikat aludni, akkor kib.ttul ne csodálkozz. Miért nem jógázol/futsz/meditálsz/olvasol meg reggelizel addig??

Tudod énidő...

2020. szept. 18. 17:34
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Nálam a külső keltett mosolyt. Kb. egy fullos, modell külsejű pasit álmodott meg magának a kérdező. Ezek után úgy megnézném őt, hogy néz ki. Ismerek nem egy, magát sportosnak tartó nőt, de nagyon túlértékelik magukat. Amilyen pasit elképzelsz magad mellé, azokat úgy hívják hogy Adoniszok. Fő jellemzőjük, hogy egyszerre több nőt boldogítanak. 🤭
2020. szept. 18. 18:26
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs sok elvárásom és nem adoniszt várok, csak egy magas, izmos pasit. Szexuálisan nem vonz, nem hoz izgalomba egy alacsony és kövér vahy nagyon vèkony pasi.
2020. szept. 18. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor nincs nehéz dolgod! A 30-as pasik többsége kisportolt. Max. már csak a magasságra meg a korán kelésre kell figyelned. Ha én nő lennék, és most kezdenék el keresni ilyen pasit, este 8-ra már válogatnék is belőlük.
2020. szept. 18. 18:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az tetszett, hogy az érdeklődési kört is pontosan meghatározta. A sportolást és az egészséges táplálkozást még értem is, hiszen így tud úgy kinézni, ahogy kinéz.. de hogy az autók, vitorlázás, utazás?!

Kicsit úgy hangzik a felsorolás, mintha instára keresne magának palit a csajszi..

2020. szept. 18. 20:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy az izom regenerálásához nagyon fontos a jó alvásminőség, ami minimum 7-8 órát jelent. Tehát nem, nem fogsz olyan pasit találni, aki full kigyúrt, egészséges és elég neki 5-6 óra alvás. Max ha drogozik...Teljesen irreálisak az elvárásaid.

N/25

2020. szept. 18. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!