Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek barátaim, haverjaim. Lányok az ilyen fiúkat lenézik?
Ettől még lehet barátnőm?
Sok lány szerintem elvárja azt hogy a barátjának legyen társasága, de nekem sajnos nincs.
Nem ezért nincs barátnőd, hanem mert valszeg azért nincsenek barátaid sem, mert nem kommunikálsz túl jól, túl ügyesen az emberekkel, nehezen alakítasz ki velük bizalmas viszonyt.
Na és ugyanezek a dolgok kellenek a barátok találásához is, de kellenek a csajozáshoz is. Szóval ezek miatt a hiányosságaid miatt nincsenek se barátaid, se barátnőd. Amúgy tudnál találni, mert vannak olyan lányok, akiket ez nem érdekel.
Nincs szükség ilyen kapcsolatokra, a többsége amúgy is csak amolyan illúzió, az ilyen "barátok" simán cserben hagynak, vagy fordulnak ellened.
Ettől még találhatsz olyan nőt aki értelmes és nem a "barátok számában" méri a dolgokat. De ő komolyabb ember nem lesz, nem pedig valami keménykedő plázakirálynő.
A leendő párod nem a barátaid számában fogja mérni a szimpátiát hanem abban hogy mennyire vagy megbízható és mennyire tetszel neki.
Viszont... szűken vett kérdésedre válaszolva, mármint lehet-e barátnőd ha nincsenek barátaid? A válasz az, hogy nemigen. Tudod miért? Mert ha nem jársz társaságba, nem ismerkedsz, nem kommunikálsz emberekkel akkor hol akarsz bárkit megismerni??? Jaaaaa a neten... bocs, de bukta a story.
5.
Azért elég leegyszerűsítő dolog azonnal "buktának" titulálni a netes ismerkedést, mikor vannak akik ott ismerkedtek meg. Az pedig csak a bónusz, hogy "bezzeg a barátai társaság" van szembeállítva vele, ahol simán lehet keservesebb az életed, mert mondjuk te vagy ott az ügyeletes szalmazsák akit szívatnak "viccesen" a többiek - na, az még buktább. (Pl. ha olyan vagy, mint Heti Hetesben anno Jáksó, akit mindig szyvattak a többiek)
Az én exemnek nem voltak barátai, egy volt neki, mikor osszejottunk száz évvel ezelőtt.
Engem nem zavart, sőt örültem neki, hogy a mindene lehettem.
Néha ment csak el 1-2 tesós programra, amúgy mindent velem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!