Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincsenek barátaim, haverjaim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsenek barátaim, haverjaim. Lányok az ilyen fiúkat lenézik?

Figyelt kérdés

Ettől még lehet barátnőm?

Sok lány szerintem elvárja azt hogy a barátjának legyen társasága, de nekem sajnos nincs.

2020. szept. 17. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, nekem sincs nagyon barátnőm. A férjemnek is alig. Gyakorlatilag nincsenek.
2020. szept. 17. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem ezért nincs barátnőd, hanem mert valszeg azért nincsenek barátaid sem, mert nem kommunikálsz túl jól, túl ügyesen az emberekkel, nehezen alakítasz ki velük bizalmas viszonyt.

Na és ugyanezek a dolgok kellenek a barátok találásához is, de kellenek a csajozáshoz is. Szóval ezek miatt a hiányosságaid miatt nincsenek se barátaid, se barátnőd. Amúgy tudnál találni, mert vannak olyan lányok, akiket ez nem érdekel.

2020. szept. 17. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Exemnek sem nagyon voltak és addig nem zavarta, hogy nekem sem, ameddig nem talált magának új "barátokat" :))))))
2020. szept. 17. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Nincs szükség ilyen kapcsolatokra, a többsége amúgy is csak amolyan illúzió, az ilyen "barátok" simán cserben hagynak, vagy fordulnak ellened.

Ettől még találhatsz olyan nőt aki értelmes és nem a "barátok számában" méri a dolgokat. De ő komolyabb ember nem lesz, nem pedig valami keménykedő plázakirálynő.

2020. szept. 17. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

A leendő párod nem a barátaid számában fogja mérni a szimpátiát hanem abban hogy mennyire vagy megbízható és mennyire tetszel neki.

Viszont... szűken vett kérdésedre válaszolva, mármint lehet-e barátnőd ha nincsenek barátaid? A válasz az, hogy nemigen. Tudod miért? Mert ha nem jársz társaságba, nem ismerkedsz, nem kommunikálsz emberekkel akkor hol akarsz bárkit megismerni??? Jaaaaa a neten... bocs, de bukta a story.

2020. szept. 18. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:

5.

Azért elég leegyszerűsítő dolog azonnal "buktának" titulálni a netes ismerkedést, mikor vannak akik ott ismerkedtek meg. Az pedig csak a bónusz, hogy "bezzeg a barátai társaság" van szembeállítva vele, ahol simán lehet keservesebb az életed, mert mondjuk te vagy ott az ügyeletes szalmazsák akit szívatnak "viccesen" a többiek - na, az még buktább. (Pl. ha olyan vagy, mint Heti Hetesben anno Jáksó, akit mindig szyvattak a többiek)

2020. szept. 18. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Akit csak a barátai tesznek érdekessé, az gáz
2020. szept. 18. 04:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én exemnek nem voltak barátai, egy volt neki, mikor osszejottunk száz évvel ezelőtt.

Engem nem zavart, sőt örültem neki, hogy a mindene lehettem.

Néha ment csak el 1-2 tesós programra, amúgy mindent velem csinált.

2020. szept. 18. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!