Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet fogadni az örök nőtlenséget?
Nem értek a lányokhoz. Nem tudok velük ismerkedni, de igazából a fiúkkal sem.
Évek óta minden reggel az az első gondolatom hogy még mindig nincs barátnőm, nagyon rossz ezzel a tudattal kelni, és ez valószínüleg életem végéig így lesz. Próbálkozom de nem megy ez nekem. Nagyon hiányzik már egy barátnő.
Ha 26-27 éves koromig sem találok akkor véget vetek...
Nem bírnám ki az hogy gyerekem sem lesz soha, és azt nézni hogy más korombelinek van én meg még mindig egyedül vagyok.
FIGYELEM!
#9-es jó felé tapogat!
28 éves vagyok, szűz, egy piciny kalyibában lakom és eszem ágában nincs változtatni, mert: MAXIMÁLISAN SZABAD VAGYOK, MAXIMÁLISAN A MAGAM URA!!
Az emberekkel való érintkézést leredukáltam a lehető legcsekélyebbre, csak amennyit feltétlenül szükséges. (pl. Kasszás Erzsinek köszönök, ha szalámit veszek)
Nekem épp elég volt az, hogy a szüleim (főleg az anyám) agyba-főbe kontrolláltak anno, meg épp elég volt a korábbi munkahelyeim ahol a főnök még "elmegy kategória" mert hát mégis ő volt a főnök, de hogy a munkatársaim is meg akarták mondani mit hogyan csináljak, mind a rám osztott feladatokban, mind a magánéletemben (hála a jó égnek, most kifogtam egy olyan helyet, ahol egy dohos raktárban ugyan, de egyedül dolgozom, társaság nélkül)
Azt inkább ne is analizáljuk, hogy a nőkről amúgy már kamaszként meg volt a véleményem, de szóval összegezve:
Kis híján csöves vagyok ugyan, nőktől és mindenféle emberi kapcsolatoktól mentesen, de higgyétek el, a világért nem cserélnék senkivel!
7.
Perszeeee hozzuk mar ide a lakhatasi valsagot.
Konyorgom, amelyim no hisztit csinal, hol lakik a masik, az meg is erdemli magat...
Es ha a szuleivel el? Legalabb nem egy retkes szobaban, vagy a hid alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!