Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha olyan férfi, aki komolyan gondolja velem?
Mindig komoly kapcsolatot akartam, és hiába adtam bele a szívem-lelkem az elejétől fogva, nem terveztek velem hosszútávra, pedig előadták, hogy igen.
Volt hogy nem adtam oda magam gyorsan és volt, hogy igen.
Egyik sem vált be, pedig érzelmileg is próbáltam közel kerülni, mindig figyeltem a férfira, de ez sem volt elég.
Mit csinálok rosszul?
Semmi köze a kinézetednek hozzá. Inkább szimplán csak bekajálod azok szövegét akik szimplán csak dugni akarnak. Mondanak két kedves szót és máris elolvadsz, nagy rózsazsín ködbe ringatod magad. Egy kapcsolat tartóssága nem attól függ hányadik randin bújtok ágyba. Hanem attól hogy mennyire passzol össze a személyiségetek.
Tanács: ne egyből holtodiglan románcról álmodozz (a pasik ettől menekülnek), ne akaszkodj rá, s jobban válogass.
Hello, itt vagyok.
Bár, gondolom szóba sem állnál velem, ha meglátnál...
"...adtam bele a szívem-lelkem az elejétől fogva...":
Pont ez a gond, nem érdemes ennyire nagy sebbel-lobbal nekindulni, kissé titokzatosnak kell lenni.
Jajj istenem milyen hozzászólások vannak itt 😳 én tudom tanúsítani, hogy a férfitársaim a mai világban igenis k.basz.tt durva dolgokat művelnek... Felszednek valakit, aztán ha megkapják akkor pár alkalom után úgy eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Vagy tudják hogy nem akarnak semmit a csajtól, de azért lefektetik vagy hülyítik , randira nem mennek el stb... Szóval nem valószínű hogy benned van a hiba. Fel a fejjel és próbálkozz szépen ;)
Esetleg ha van kedved akkor barátilag szívesen beszélgetek veled és adok tanácsokat.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!