Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
169 cm tényleg hátrány a csajozásban?
+10-20 cm,és jó leszel :)
Gondolom fejlődésben lévő tini vagy még.
Nálam a 179 is hátrány. De én 171 vagyok.
Valóban nálad alacsonyabbaknál van esélyed.
Érdekes, nekem egy jól szituált, helyes arcú, ápolt, illatos, kedves, szellemes, jó társaságot nyújtó, jóindulatú, ambíciózus pasin aki mindebből valamelyikkel megfog, fel se tűnne hogy "ajjaj, csak x centi magas".
Nem azt mondom hogy nincs akinek a magasság fontos, de ne áltasd magad azzal hogy "basszus 1-5-10 centi hiányzik a boldogsághoz". (Nyilván bizonyos határokon belül a legtöbb nőnek számít, de én pl ismerkedtem 150 centissel is).
Vannak olyanok akik paraméterekkel ismerkednek, hozzájuk nem illesz, de miért is akarnál olyannal összejönni, aki számokban határoz meg téged és az értékeid? "Nekem 180 cm kell, 6 kocka, 300k forint, ..." Ilyen csajtól te mit akarsz?
Keress olyat akinek ez nem számít. És ha nem találsz van egy rossz hírem: nem a magasságoddal van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!