Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban magasak az elvárásaim a női nemmel szemben?
Külső:
Itt elvileg nincsenek komolyabb elvárások, átlagos adottságok megfelelőek, viszont mindenképpen inkább vékony vagy átlagos testalkata legyen. Légyen igényes, tiszta, jól öltözött.
Előny: kisebb mell, szép arc, hoszabb barna/sötét haj
Belső:
- Okos, lehetőleg tanult, de mindenképpen intelligens és nyitott az új dolgokra
- Hagyományos értékrendben hisz, mégis modern. Szeretne majd családot, gyerekeket.
- Nem riad vissza a házimunkától (főz-mos-takarít, velem közösen), nyitott akár a férfi munkára is (nem szolgát akarok, csak legyen nyitott és segítőkész, hogy büszke lehessek rá. Pl. ne akadjon ki, ha megkérem, hogy tartsa az edényt, amikor az olajat engedem le a kocsiról)
- Lehessen vele értelmesen beszélgetni, aranyos, kedves, nem nagyon hisztis, jó személyisége van
- Légyen önálló, tudjon megélni akár egyedül is, tehát legyen tisztességes állása/bevételi forrása
Kérdés: Ezek valóban magas elvárások? Lejjebb kellene adnom az igényeimet?
Kérdés a szavazáshoz: A nők kb. hány százaléka felel meg a fentieknek?
Valóban inkább a vidéki lányok ilyenek, akik aztán városban kötöttek ki, vagy legalább ott tanultak.
A szépség relatív, de én azért sok szép lányt látok. Nekem minden 3-4. lány tetszik, aki szembe jön velem. Az öltözködési stíluson is sok múlhat.
12-es ugye?!
Pontosan így jártam az előzővel. Neki talpraesetr nő kell, azt mégis csak túl talpraesett voltam neki...
Én is már rájuk hagyom az ilyen piszlicsáré dolgokat mint a csomagok.
És te is rendelkezel ezzel a tulajdonságokkal csak férfiben?
Pl ha van rajtad túlsúly onnantól ne is remélj nem kövér lányt partnernek.
Nemrég jöttem rá, hogy az amerikai nómenklatúra szerint a "skinny fat" kategóriába tartozom, mert sovány vagyok, annyi izom van rajtam, hogy kisebb csoda, hogy fel tudom emelni a karom, viszont van rajtam annyi zsír, hogy ne látszanak ki teljesen a bordáim, csak félig. 😂
Szóval igazából dagadtnak számítok, de abból is a legrosszabb fajta.
"nyitott akár a férfi munkára is (nem szolgát akarok, csak legyen nyitott és segítőkész, hogy büszke lehessek rá." aha szóval csicska kell, akit csicskáztatsz. :D
Egy pár hónapig megy a közös háztartás vezetés majd te már nem érsz rá, mert fontos dolgokat végzel csináljon mindent a nő. Ezt már ismerjük
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!