Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is sz_r érzés ha szerelmeseket lát az utcán?
Én még sosem voltam szerelmes, sosem szeretett egy lány sem, eléggé megvisel már lelkileg mert 24 évesen jó lenne barátnő. Annyira távoli és elképzelhetetlen az hogy egy lánnyal kézen fogva sétáljunk. Nekem valamiért nem megy az ismerkedés.
Lányok, Fiúk akiknek nem volt még kapcsolata, hogy dolgozzátok fel azt ha más fiatalokat párban láttok?
Szar érzés, ez van. Megpróbálok továbblépni, és élni a saját életem.
2-es.
Le merem fogadni, hogy 50x annyit tettem én érte, mint Te egész életedben azért hogy legyen barátnőm. Csak nekem azóta sincsen,mert nekem még többet kell ezek szerint... ennyi időt, pénzt,energiát egy férfi sem tett volna bele, mint én. Tudom hülye voltam, utólag nekem sem szabadott volna ennyit rááldozni, de én is barátnőt szerettem volna mindig is... és fontos lett volna számomra. Ezért küzdöttem annyi évet, pénzt, időt nem spórolva, nagyon sokat fektettem bele. És semmi nem jött össze sajnos... :/
29/F
#3: Rendben. Tegyük fel, hogy én mondjuk egy dolgot tettem azért, hogy legyen barátnőm. Természetesen nem egy dolgot tettem, csak tegyük fel. Azt állítod, hogy te 50-szer annyi dolgot tettél.
Légyszi, írd már le azt az 50 dolgot, amit tettél! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!