Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen hányadik randin mondjam el a lánynak, hogy még nem volt barátnőm? Holnap következik a 2. randi. Nem akarom, hogy ő is lerázzon emiatt, nagyon fájna. Legszívesebben nem mondanám el addig, amíg már egy éve járunk. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nincs a férfiaknak szűzhártyájuk. Évekkel ezelőtt, amikor férfiről azt hallottam, hogy szűz (vagy nem szűz) nekem is furcsa volt.

Ma már a férfiakra is mondják, de senki sem gondol náluk szűzhártyára.

2020. szept. 12. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

10-es,

és az baj, ha valaki kezdő? Akár 28 évesen is? Ha Neked szimpatikus lenne egy idősebb fiú és kezdő lenne, akkor kinevetnéd, elküldenéd?

2020. szept. 12. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es, én nem azt mondtam, hogy baj, hanem hogy észrevenném, ha szűz, hiába nincs szűzhártyája a férfiaknak.

Amikor ennyi idős voltam, egyáltalán nem zavart volna, mert nő létemre nem voltam túl tapasztalt én sem.

Most már idősebb vagyok és a tapasztaltabb férfiak vonzanak.

2020. szept. 12. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Te most

e) hülye vagy?

b) hülyének tetteted maga?

c) engem nézel hülyének?

d) trollkodsz?

e) egyik sem?

Add meg a megfelelő betűjelet!

2020. szept. 12. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyiknek a tökéletes top férfi kell aki sorba dugja a nőket. Ergo ha azt akarod hogy veled maradjon be kell kamuznod neki. Nehogy moralizálj ezen ő is szó nélkül lépne le ha kiderülne. Ne légy balek.
2020. szept. 12. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyiken sem, de ha megkérdezi akkor ne tagadd le és ne is hazudj. Ha a 2. randi tervezett akkor érdekled mint ember, mint férfi. Nem a partnereid száma, vagy "szüzességed" alapján fog megítélni, hanem hogyan viselkedsz, mennyire vagy vonzó a szemében.
2020. szept. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!