Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen hányadik randin mondjam el a lánynak, hogy még nem volt barátnőm? Holnap következik a 2. randi. Nem akarom, hogy ő is lerázzon emiatt, nagyon fájna. Legszívesebben nem mondanám el addig, amíg már egy éve járunk. Mit gondoltok?
Persze, hogy nincs a férfiaknak szűzhártyájuk. Évekkel ezelőtt, amikor férfiről azt hallottam, hogy szűz (vagy nem szűz) nekem is furcsa volt.
Ma már a férfiakra is mondják, de senki sem gondol náluk szűzhártyára.
10-es,
és az baj, ha valaki kezdő? Akár 28 évesen is? Ha Neked szimpatikus lenne egy idősebb fiú és kezdő lenne, akkor kinevetnéd, elküldenéd?
12-es, én nem azt mondtam, hogy baj, hanem hogy észrevenném, ha szűz, hiába nincs szűzhártyája a férfiaknak.
Amikor ennyi idős voltam, egyáltalán nem zavart volna, mert nő létemre nem voltam túl tapasztalt én sem.
Most már idősebb vagyok és a tapasztaltabb férfiak vonzanak.
Te most
e) hülye vagy?
b) hülyének tetteted maga?
c) engem nézel hülyének?
d) trollkodsz?
e) egyik sem?
Add meg a megfelelő betűjelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!