Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köszön nekem minden nő minden korosztályból jó napotot (persze ismeretlenek)? Tiszteletadás? 33 éves sármos, szinte teljesen kigyúrt tanult férfi vagyok, karakteres hanggal, (volt már eddig 6 párom mind 1-2 évig)? Érdemes ezeknél bepróbálkozni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 16:26
11/20 anonim válasza:
Nyugi, haver! Nem is olyan sokára majd csókolomot köszönnek! Szóval ha akarsz tőlük valamit, akkor most lépjél, és ne itt kérdezősködj.
12/20 anonim válasza:
Udvariasság, idegent nem tegezünk le. Jobban éreznéd magad ha azt mondanák "Szia Pistike, mi volt az oviban?".
13/20 Csicsikusz válasza:
Nem vagy te ilyen szakállas hipszter izé?
14/20 anonim válasza:
Én is magázok minden ismeretlen felnőttet, napszaknak megfelelően köszönök. Szerintem ez a normális.
15/20 anonim válasza:
Református pap vagy,lehet azért.
16/20 anonim válasza:
Minden olyan felnőttel akit nem ismerek, magázódom, legyen fiatalabb vagy idősebb. Ez a normális, kulturált viselkedés.
17/20 anonim válasza:
"Akkor nekem is, és próbálkozok"
Én nem próbálkozok, mert van párom.
És ezért semmi görcsösség sincs bennem.
18/20 anonim válasza:
Igen, persze... tiszteletadás. Mert egy ilyen tökéletes példányt mindenki tisztel.
(lol, nevetséges kamu)
19/20 A kérdező kommentje:
Nem is olyan sokára majd csókolomot köszönnek!
:D szerintem akkor bedobom a törölkozot.
2020. szept. 11. 20:10
20/20 anonim válasza:
Akkor keszulhetsz. Húsz évesek hamarosan csokolomot fognak köszönni 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!