Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 év körüli női sorstársaim?
Aki meg tud, azt kidobják 5 év után, és 40 fölött visszaköltözik anyukájához (egyik ismerősöm pont így járt).
Rossz választás, kevés alkalmazkodóképesség (mindkét féltől), irreális igények (pl. gyerek egy éven belül), a jók többsége már házas 30 körül.
Jelen, de már tudom az okát.
Gyermekkorban kialakult sémák(nézz utána a sematerapianak) ezzel összefügg egy megkuzdesi mód, ami nálam elkerülő típusú. Ezen kívül a családom(elsősorban a szülők) és én is érzelmileg éretlen vagyok.
Lehet tovább ragozni még, de felesleges. A tudattalan olyan játszótér, hogy minél több időt töltesz ott, annál többmindent találsz, amin lehet rugozni.
Tarts önvizsgálatot. Lehet benned is hiba ( személyiség), lehet baj a kommunikációval, a párválasztással, a kisugárzással, berögzült rossz magatartás mintákkal, stb... szóval ezt így nehéz.
Ha ismernélek, biztos tudnék tanácsot adni.
Nézz ki jól, akkor majd lesz párkapcsolatod.
Ha nem nézel ki jól, akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!