Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg meg kell "fogni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg meg kell "fogni" a csajt? (Mármint fizikailag, nem felcsípni.) Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon megy az ismerkedés, ezért elolvastam 2 könyvet is az adott témával kapcsolatban.

Az egyik azt írta, hogy pl: randin legyünk udvariasak, nyissuk ki előtte az ajtót, étteremben húzzuk ki a széket... stb. stb.

Ez oké is.

A másik könyv viszont azt írta, hogy minél hamarabb fogjuk meg a nőt.

Itt külön kiemelte, hogy nem tapperolni kell!

Azt írta, hogy rögtön puszival köszönjünk, karoljuk át, fogjuk meg a kezét... Azt mondta az író, hogy minél hamarabb fogjuk meg a csajt több helyen, mert akkor jobban fog hozzánk vonzódni.

Annyiban igaza lehet, hogy volt régebben egy csaj, aki poénból megsimogatta a fejem, én meg (kis naít) rögtön azt hittem, hogy belém van zúgva. (Mondanom sem kell mekkora égés lett a vége.)

A lényeg, hogy csak pár nővel randiztam, de amikor puszival akartam köszönni nekik, sokuk elhúzódott. Érthető is, hisz alig ismertük egymást. Én se szeretem az ilyen gyors tempót, főleg ha nem ismerem jól a másikat és pont ezért hívtam el valahova.

Szerintetek kell ez a nyomulás? Igaza lehet az írónak vagy csak egy szexmániás csajozógép? Vagy ez a "fogd meg" csak ront a helyzeten?

Ha valakivel randizok, de nem ismerem nagyon, és az a cél, hogy kicsit beszélgessünk, megkedveljen..., akkor rögtön át kellene karolnom? Vagy megfogni a kezét?

Mit gondoltok erről?

2020. szept. 10. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Bocsi, hamarabb elküldte...

Szóval: Nő vagyok, fontos az érintés, de nem mindegy, hogy milyen személynek milyen pillanatban adod.

Mindenképpen próbálj meg hozzáerni a lányhoz valamilyen módon, de ha nem álltok hosszú ideje viszonylag közeli ismerettségben akkor ne legyen puszival köszönés.

Ha ráadod a kabátod (mert fázik) érj a vállához, ha a lábát hozzadérinti az asztal alatt akkor ne húzódj el, próbálj meg a kezéhez érni amikor nyúlsz az asztalon valamiért, vagy olyan téma van ahol indokolt, tedd a kezed a derekára a randi után (ha jól sikerült). Ha vigasztalni vagy bátorítani akarod akkor a háta közepére (a lapockái közé, a haja alá ha lelóg addig) tedd a tenyeredet. Ezekben az érintésekben ne legyen erő az első randin, ne "fogd" hanem érintsd - kivéve ha táncoltok. Figyeld, hogy akarja-e fizikailag csökkenteni a kettőtök közti távolságot, és ha nem - sőt, akár el is húzódik - akkor kérdezd meg (érintés nélkül) baj van-e, zavarja-e valami: ez mindenképpen jól jön ki mert látja hogy figyelmes vagy, vagy elmondja hogy nem érzi magát jól veled és akkor nem raboljátok egymás idejét. Ha azt mondja tolakodó voltál akkor kérj elnézést és udvariasan kérdezz rá jóváteheted-e valamivel. Ha nem a válasz, akkor étteremben mindenképp te álld a teljes számlát (sajnálom de sértődött nőnél kerülhet az arcodba egy pohár víz ha felezni akarsz) ha pedig más helyen vagytok akkor próbálj meg kultúráltan búcsúzni és ne adj neki ajándékot ha készültél vagy a lehetőség adott, mert nem akar rád emlékezni.

Ha jól ismeritek egymást akkor a puszi alap, vagy nőtől függően a "közös köszönési forma" ha van ilyen intim, egymás közötti szokásotok. A vén "mozis trükk" (nyújtózkodásos átkarolás) akkor indokolt ha úgy érzed már jöhet a szex is, ez nőknél átlagban kb a 3. randi körül van (bár nálam lehet akár az elsőn is, de ez még férfiaknál is ritka).

Az érintés, a távolság és a szemkontaktus perdöntő: ez az, ami eldönti, hogy barát leszel vagy partner, és ez az ami mutatja a randi sikerességét. Ha félénknek látszik a hölgy akkor próbáld meg inkább humorral oldani a gátlásait.

Ha a lányról tudod, hogy autista akkor hagyd ezeket a nonverbális jelzéseket, csak figyelj arra amit mond, és mondd pontosan azt amit érzel vagy gondolsz.

A pontatlanság jogát fenntartom, mert ez a nagy átlagra vonatkozó általánosítás volt, próbáltam említeni a kivételeket, de nehéz mindenre kitérni.

2020. szept. 11. 05:07
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
A négy első randin keresztül nem nyúltam a barátnőmhöz, negyedik végén meg egyből le is feküdtünk. :D
2020. szept. 11. 05:43
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Amikor találkoztok akkor még ne legyen semmi. Puszi, pacsi, ölelés még nem kell, hisz nem is ismered.

De ha beszélgettek, és eltelik pár óra, és úgy látod hogy szimpi vagy, akkor már lehet itt ott amott picit hozzáérni. Válát, derekát, megérinthetet, és nézd, hogyan reagál. Legelöször nehogy a fenekét fogd meg, vagy a cicijét, mert akkor lehet hogy véged van. Szépen fokozatosan, és figyelni kell mire hogyan reagál. A csókkal is vigyázz, főleg ha szájmaszk is van rajtatok.😃🤣

2020. szept. 12. 02:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem ne karolgasson, puszilgasson az első randin valaki akivel még csak kezdenék ismerkedni: puszi: túl közvetlen, azt mutatja hogy nyeregben érzed magad, és nem érdekel hogy a nő mit akar. Ölelés: ez kifejezetten fenyegetettség érzést is okozhat a nőnek, ha a belegyezése nélkül ölelgeted, hisz korlátozod a mozgásában. HA beleegyezik, akkor rendben van, de az első randin nekem nem kéne, nem lenne második. A könyv írója hülyeséget írt, nem fog vonzódni egy nő csak mert tolakodó vagy.
2020. szept. 16. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!