Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság 10/8 nő diplomás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság 10/8 nő diplomás és ennek megfelelően felsőbbrendű érzetük van és csak maguknál többet letett pasival hajlandóak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert megnéztem faceen az ismerőseimet, és olyanokhoz (15 ből mind a 15 höz) ,,vágtak" hozzá diplomákat, akiket 3 assal rúgdaltak át érettségin, és akikre annyit sem bíznék rá, hogy egy rántották megcsináljanak (mert ismerem azokat, egy amőba hozzájuk képest értelmesebb). És mind kapta a Miskolci meg Debreceni Egyetemen meg sorra kézbe a közgáz, a jogi, a pénzügyi, a gazdálkodási diplomát. Ebből 15 ből 5 roma, de tényleg az a rendkívül buta típus. A 6. meg roma fiú, na ő még ezektől is nullább és rendőrtisztin végzett. A jegyeket nem tudom, csak láttam h megkapták az oklevelet. Nyelvvizsga kizárt egyiknél is, de ezek szerint ha valaki elmegy vizsgázni ezeken, az fix h átmegy, ha ebből indulok ki, hogy ezek megkapták. Azért egy mérnök nő ritkább, mert ott agy is kell (bár ott is tudod, aki kettőig nem tudott számolni és 8 év alatt letudta gépészmérnöki 5 éves képzést, igaz férfi volt). Na de erre, ezekre büszkék a nők? Hogy ezeket elvégzik? Ezzel együtt megnőnek az igényeik is a jobb, tehetősebb férfiakra. Üdv, egy agrármérnök férfi
2020. szept. 10. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Doktori címmel rendelkező, diplomás nőként egyáltalán nem érdekel a férfi végzettsége. Sok évfolyamtársammal ellentétben a hétköznapi életben nem használom a nevem előtt, a személyes okmányaiban is csak azért van benne, mert feltétele volt a kamarai tagságnak.
2020. szept. 10. 18:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Es a rendorok, tuzoltok hol vannak? Azok persze hasznosak. De legalabb ok nap mint nap az eletuket kockaztatjak. De a legrosszabbak az orvosok. 80% uk nem ert ahhoz amit csinal, de a nagy halapenzt elfogadjak. Meg a korona alatt megkaptak 1-1.5 millio premiumot, de kozben sorra hullottak az emberek (nem a virus miatt) es nem voltak hajlandoak a betegeket fogadni. Sok ismerosom akkor halt meg.
2020. szept. 10. 19:03
 13/19 A kérdező kommentje:
11-es. Ezt tisztelem. Keresztapam volt ilyen, soha nem hasznalta a Dr cimet, ami nem adomanyozott volt ( mint pl gyogyszereszeknel), hanem katonai vegyvedelmi foparancsnokkent atomreaktorokrol irt disszertaciot. Ami szerintem a csúcsok csúcsa.
2020. szept. 10. 19:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy semmi köze a kérdéshez, de szúrta a szemem.

1. Az orvosok bruttó 500 ezer forint prémiumot kaptak, ez kb. nettó 300 ezer

2. Erősen veszélyeztetett közegben dolgoztak

3. Nekem nem egy orvos ismerősöm 100 ezer forint fölött költött a saját védőeszközére (maszk, kesztyű, maszk a pácienseknek, kézfertőtlenítő stb.), mivel az ellátási lánc akadozott, és mindezt akkor, amikor még mindenki rettegett, hogy a vírus sokkal súlyosabb károkat fog okozni, mint amilyet okozott

4. Sokan túlóráztak, ha a kollégák lebetegedtek vagy karanténban dolgoztak, a túlóra pénzek kifizetése viszont nem történt meg minden esetben

5. Nem volt beleszólásuk, hogy kit osztanak be a járványkórházakba

6. Meg kellett oldaniuk a gyerekek elhelyezését, miközben jóformán minden diplomás ember otthon volt home - office-ban, miközben nem volt iskola és gyakran éjszaka is ügyeltek (tehát a gyerekek éjszakai felügyeletét is meg kellett oldani, nagyszülői segítség nélkül, a gyerekeik családtagjaik is veszélyeztetve voltak)

7. Meg volt tiltva, hogy elhagyják az országot

Persze vannak akik jól jártak. Pl. akik otthon voltak gyesen, ezeknek a személyeknek én nem is feltétlenül adtam volna ezt a pénzt, hanem helyette a betegekkel napi szinten találkozóknak adtam volna valószínűleg ennél magasabb veszélyességi pótlékot. De azt gondolom, hogy valótlan összegeket állítani és mocskolni azokat, akik a legnagyobb kockázatot vállalták, hogy működjön az ország egy kvázi veszélyhelyzetben, szörnyen bunkó dolog.

Azt meg, hogy kit fogadhattak és kit nem, nem minden esetben ők határozták meg, több évtizedes lefektetett szabályok mentén próbálták kezelni a helyzetet.

2020. szept. 10. 19:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Én csak egyet tudok, nem minden orvost hibáztatok, de sokan hibáznak. Édesanyám párja infarktusban halt meg, mert azonnal meg kellett volna katéterezni és nem 4 hónapot várni (akkorra kiírni), amikor tudták és papírra leírták, hogy bármikor megállhat a szíve (sajnos így is lett). Plusz a háziorvosok, akik nem voltak hajlandóak (egyik sem) kimenni hozzá, amikor megkapta az első infarktusát és telefonált nekik). Járványügyi helyzetre nézve, nem mentek ki hozzá. Óriási hiba, szegény meg is halt. Másik orvos akinek telefonált infarktus után, hogy nem tud enni...annak a rekciója: hát egyen, erőltesse (pedig az is tudta, látta a papírján, hogy bármikor infarktust kaphat). Szóval én nem mind okolom, de nagy részük nem alkalmas annak. De még 3 vagy 4 ismerősöm volt, hogy beteg lett, áttétes daganat a vírus idején tavasszal, nem fogadták őket, meg is haltak (lehet anélkül is ez lett volna, de így elkerülhetetlen volt). De volt ismerős, akit hazaküldtek és nagyon beteg volt, mert infúziózták. De mondván, fel kell szabadítani az ágyakat, mert itt a vírus. Aztán ő is meghalt. Mondom, nem mind hibás, de ezrek haltak meg a vírus alatt és nem a vírus miatt, holott lehet a fele ekerülhető lett volna...Ezen gondolkozzunk el...
2020. szept. 10. 19:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt pedig mindenki tudja, h a magyar egészségügy Európa top 5 legrosszabbja között van (több tucat magyar és nemzetközi statisztika erről szól, az h a kormány mit mond, az 180 fokkal más, mint a valóság---lásd, dübörög a gazdaság...aztán mindenben utolsók vagyunk mindenben). Szóval mindenki döntse el, mit is gondol.
2020. szept. 10. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni mikor visítanál hangosabban, ha az irigység fájna vagy a butaság?
2020. szept. 11. 00:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Szidsz másokat, hogy felsőbbrendűnek hiszik magukat, miközben leszólod őket és felsőbbrendűnek hiszed magad, hisz az ő diplomájuk nem ér semmit. :)))

Én diplomás nő vagyok, párom szakmunkás (nem burkoló :DD ), teljesen jól elvagyunk, egyikünk se ezen rugózik hogy kinek milyen papírkája van.

2020. szept. 11. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a hármas érettségi nem sok mindent jelent. Én világ életemben kettesért küzdöttem matekból, végül mérnök lettem. Ha igazán akarsz egy célt, el tudod érni. És ehhez a múltadnak úgymond nem sok köze van. A jövődre koncentrálj.
2020. okt. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!