Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság 10/8 nő diplomás és ennek megfelelően felsőbbrendű érzetük van és csak maguknál többet letett pasival hajlandóak ismerkedni?
Tudom, hogy semmi köze a kérdéshez, de szúrta a szemem.
1. Az orvosok bruttó 500 ezer forint prémiumot kaptak, ez kb. nettó 300 ezer
2. Erősen veszélyeztetett közegben dolgoztak
3. Nekem nem egy orvos ismerősöm 100 ezer forint fölött költött a saját védőeszközére (maszk, kesztyű, maszk a pácienseknek, kézfertőtlenítő stb.), mivel az ellátási lánc akadozott, és mindezt akkor, amikor még mindenki rettegett, hogy a vírus sokkal súlyosabb károkat fog okozni, mint amilyet okozott
4. Sokan túlóráztak, ha a kollégák lebetegedtek vagy karanténban dolgoztak, a túlóra pénzek kifizetése viszont nem történt meg minden esetben
5. Nem volt beleszólásuk, hogy kit osztanak be a járványkórházakba
6. Meg kellett oldaniuk a gyerekek elhelyezését, miközben jóformán minden diplomás ember otthon volt home - office-ban, miközben nem volt iskola és gyakran éjszaka is ügyeltek (tehát a gyerekek éjszakai felügyeletét is meg kellett oldani, nagyszülői segítség nélkül, a gyerekeik családtagjaik is veszélyeztetve voltak)
7. Meg volt tiltva, hogy elhagyják az országot
Persze vannak akik jól jártak. Pl. akik otthon voltak gyesen, ezeknek a személyeknek én nem is feltétlenül adtam volna ezt a pénzt, hanem helyette a betegekkel napi szinten találkozóknak adtam volna valószínűleg ennél magasabb veszélyességi pótlékot. De azt gondolom, hogy valótlan összegeket állítani és mocskolni azokat, akik a legnagyobb kockázatot vállalták, hogy működjön az ország egy kvázi veszélyhelyzetben, szörnyen bunkó dolog.
Azt meg, hogy kit fogadhattak és kit nem, nem minden esetben ők határozták meg, több évtizedes lefektetett szabályok mentén próbálták kezelni a helyzetet.
Szidsz másokat, hogy felsőbbrendűnek hiszik magukat, miközben leszólod őket és felsőbbrendűnek hiszed magad, hisz az ő diplomájuk nem ér semmit. :)))
Én diplomás nő vagyok, párom szakmunkás (nem burkoló :DD ), teljesen jól elvagyunk, egyikünk se ezen rugózik hogy kinek milyen papírkája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!