Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak miért nincs olyan elvárása a nők felé, hogy legyen (nőiesen) izmos, sportos, mikor a nők ugyan ezt elvárják a férfiaktól?
Vékony férfiként gáz vagy. Én magam teljesen elégedett lennék a testemmel, fizikumommal, azonban rendszersen megkapom, túl sovány / vézna vagyok, miért nem járok kondi terembe. Sportoltam, nagyrészt kardio, illetve labda játékok, sosem mentem rá a látható izomtöveg növelésre, ami jött jött, de genetika miatt nem sok. Különböző szereket meg nem tolnék csak emiatt....
Namost ezzel szemben én nem hallom azt a férfitársaktól, hogy jajjj, azzal a nővel ne kezd, mert kicsi a melle, kicsi a feneke, nem elég gömbölyű, sportot és edzőtermet hírből nem látott. Pont nem érdekli a férfiak 90%-át ez az egész, amíg a lány összességében vonzó, kedves, lehet vele egyébként mozogni, szabadidős tevékenységeket végezni. Mindenki tujda, hogy szebb lenne, ha heti 3 alkalommal legalább elmenne sportolni / kondiba, de ez mégsem elvárás gyakorlatilag egyetlen nő felé sem.
Nekünk egyetlen elvárásuk van: a férfi ne legyen kövér.
A vékony és az izmos is megfelelő! Csak túlsúly egy deka ne legyen rajta mert az nem férfias!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!