Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés szingli nő, ahhoz képest hogy mennyi szingli férfi van?
Figyelt kérdés
Minél fiatalabb a korosztály annál igazabb ez.2020. szept. 9. 19:59
1/11 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kevés szingli nő van? Merem remélni, hogy nem abból a tévképzetből indulsz ki, hogy aki szingli, az azonnal, bármi áron változtatni akar ezen.
2/11 anonim válasza:
Mennyire igazad van,hol megyek az utcán gyalog vagy autóval mindegyik nőre majdnem rá van írva hogy foglalt,ez már csak ilyen barátom.
3/11 anonim válasza:
Utolsó akkor kérdezd meg azokat a nőket, hogy szinglik e és majd meséld el, hogy hányan mondják majd neked, hogy azok.
4/11 anonim válasza:
Mindenki leszbikus. Csak így jön ki matematikailag.
5/11 anonim válasza:
Oké,holnap megkérdezgetem őket aztán írok.
6/11 anonim válasza:
Mert a nők tudnak ezzel nagyon jól machinálni: ma szingli vagyok, de ha bepróbálkozik valaki, akkor máris mingli lettem, de ha jön egy jó tsávó, akkor máris szingli vagyok, de ha mégsem, akkor épp van kapcsim:).
7/11 anonim válasza:
Hát nézd, én is szingli nő vagyok és ismerek sok más szingli nőt. Szingli pasit egyet sem. De tényleg, az összes kollégám, ismerősöm ha férfi, tuti kapcsolatban van. Úgyhogy szerintem csak más körökben mozgunk.
8/11 anonim válasza:
Szerintem mindkét nemből sok a szingli. Nyilván nem 20-25 között, mikor sok nő és srác kinézete zenitjén van. De 25-30+ ban már elég sok.
9/11 anonim válasza:
Egyrészt a férfitöbblet miatt a fiatal korosztályban, másrészt mert a mai ginocentrikus társadalomban nincs megtorolva a hipergám ösztönlényként való viselkedés. Tehát az a 10-15% alfa adogatja körbe őket, rajtuk osztozkodnak, akár tudnak róla a hülyék, akár nem.
10/11 anonim válasza:
Na megkérdezed ma az utcán a csajokat, hogy hányan szinglik? Lefogadom, hogy a fele szingli de bekamuzza mind, hogy pasija van! Ezért nem szinglik! Hazudják! xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!