Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mi mostanában a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi mostanában a lányok részéről?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy újabban sok magas lány sipítozik, hogy nem talál pasit, mert szerintük, túl magasak.

Nem értem, férfiként nem zavar, ha magasabb a nő, ráadásul a férfiak megőrülnek a magas, hosszú lábú nőkért.

2020. szept. 9. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

"Mi nők arra vágyunk, hogy elvesszünk a férfi karjaiban és ölelésében, hogy felnézhessünk rá, hogy ő, a magasabb, erősebb felettem legyen, hogy onnan is védelmezni tudjon úgymond"

Kíváncsi lennék a magyarázatodra, hogy akkor engem miért szopott le több nő is, ha egyszer rám nem lehet fizikai értelemben felnézni, mert nem vagyok olyan magas.

Vagy a nők ezek szerint lehet más alapon szopják le a pasikat, nem a te mércéd alapján?

A pénzre meg ne tippelj, nem fizettem soha a szexért.

2020. szept. 9. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

"Ha 180cm alatt vagy, már csak ezzel buktad a nők 99%-át."

Hazugság. De te akkor is buknád a nők 99%-át, ha 180 cm felett lennél.

2020. szept. 9. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Most nem rólad van szó.
2020. szept. 9. 15:29
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
#11 kit érdekel h ki szopott le téged? Mondjuk csak úgy random leszopkodni nem szoktam férfiakat, se magasat, se alacsonyt, úgyh a kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy téged ki miért szopott le.
2020. szept. 9. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
És még egyszer mondom, amit leírtam, az az én véleményem, ez én ízlésem. Nekem nem jönnek be az alacsony férfiak, leírtam, hogy miért. Mert ez volt a kérdés. Ennyi.
2020. szept. 9. 15:47
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
"Kíváncsi lennék a magyarázatodra, hogy akkor engem miért szopott le több nő is, ha egyszer rám nem lehet fizikai értelemben felnézni, mert nem vagyok olyan magas." nem minden nú ugyanolyan az a magyarázat.viszont abban igazad van hogy általánositott hogy minden nő magasabb férfira vágyik.
2020. szept. 9. 17:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Így kezdted a válaszod:

"Mi nők arra vágyunk..."

Erre adtam egy cáfolatot. Mondjuk nem lepődöm meg rajtad, mert ti nők magatok vagytok az ellentmondás.

De ez már egy másik témához vezetne, szóval itt befejezem.

2020. szept. 9. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Jaj bakker, általánosságban írtam h "mi nők". Meg bocs, én nem egy éjszakás szopásokra gondoltam, hanem párkapcsolatra.
2020. szept. 9. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Szóval az h téged lekapott pár csaj, aki magasabb nálad, nem feltétlen jelenti azt, hogy szívesen sétálna végig akár az utcán veled kézen fogva, vagy hosszútávon el tudná képzelni magát melletted. Egy szopás erejéig nem zavarta, hogy alacsonyabb vagy, úgyis előtted térdelt...
2020. szept. 9. 19:39
 20/21 anonim ***** válasza:
35%

"Kíváncsi lennék a magyarázatodra, hogy akkor engem miért szopott le több nő is, ha egyszer rám nem lehet fizikai értelemben felnézni, mert nem vagyok olyan magas"

Sajnálatból. :D Gondolta hadd legyen egy jó estéje a törpének

2020. szept. 9. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!