Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek húznak jobbra és utána minek adják meg a facebook elérhetőségüket,ha a randira hívásomat,meg elutasítják a csajok?
Tinderen több olyan csajba is belefutottam,hogy jobbra húznak,beszélgetek velük egy ideig,után elkérem a facebook elérhetőségüket,amit meg is adnak.
Ezután facebbokon beszélgetek velük pár napot,próbálok minél szélesebb témakörben kérdéseket feltenni.
Ha alkalmasnak látom,akkor megmondom nekik,hogy szívesen találkoznék velük személyesen is.
Utána ők folyton azzal jönnek,hogy mostanában nagyon elfoglaltak,alig van idejük blablabla
Akkor mi a francért vannak társkeresőn,ha sosincs idejük?
Mi az amit rosszul csinálhatok?
Próbálom hogy se túl korán se túl későn elhívni őket randira,mégis jönnek a kamu kifogásokkal.
Sokszor jártam én is így.
Úgy érzem én is, mintha a nem létező álomférfira várna mindenki. Az meg nemjön, szóval kell chatelni is kicsit, úgy meg szerintem nehéz megtalálni, ha egyszerre 40-50 emberrel chatel. Meg se tudja ismerni őket rendesen. Ezért kb arról szól, hogy ki tudja jobban szórakoztatni, mint vmi bazári majom verseny.
Az én válaszom az volt erre a jelensége, hogy töröltem pár hét után, hiába voltak matchek, és értelmes, jó beszélgetések.. Bízom benne, hogy majd személyesen sikerülni fog idővel :)
Mert minden nő durva.
(bocs elütöttem egy betűt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!