Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival, akinek sok fegyvere van otthon?
Sportcélra legálisan beszerzett lőfegyverek, mielőtt valaki beleköt.
Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen dolog elijeszti-e a nőket/ van-e bennük ezzel kapcsolatban valami előítélet.
Sógorom hivatásos vadász. A sógornőmmel együtt szoktak az erdőben szemetet szedni, meg az illegálisan kitett csapdákat összeszedni - merthogy a vadászat erről is szól.
Nyilván vannak otthon náluk fegyverek.
Engem egyébként nem zavarna, az embert nézem. Általában vannak jelek, ha az illető amúgy nem normális.
#13 LOL
Normális ember ilyenre nem is gondol xD
Kérdező, engedd meg hogy férfiként válaszoljak és megosszam veled a tapasztalataimat. :)
Nálam hasonló helyzetben még senki nem menekült sírva, hogy juj fúj mi ez -fegyver? Sőt a nagy részüket még érdekelte is.
Nyilván vannak olyanok akik a média és egyebek hatására démonizálják a fegyvert, na ők lehet hogy kiakadnak rajta.
De nálam ilyen még nem volt. :)
Szóval szerintem semmi gáz, ha lesz olyan barátnőd akkor vidd el magaddal a lőtérre. És probléma megoldva.
Jah, és tényleg ne az első randin nyiss ezzel! :D
Miss hármasról messziről lerí, hogy a vadászatról, vadgazdálkodásról fogalma sincs.
Engem nem zavar. Amióta együtt vagyunk, én is tanulok lőni.
Személyes tapasztalataim szerint nem zavarja őket, legalábbis nekem nem szóltak be érte.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!