Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki ez a fura helyzet?
Néha felszoktam nézni az oldalra és megdöbbenek.
Egyrészt, igen, tényleg sok az incel és béna pasi az oldalon. Ők kiírnak egy csomó panaszkodó kérdést és negatív dolgokat írnak a nőkről. Róluk ez egyből lejön, mindenki lepontozza őket és saját maguk is vállalják, hogy ők ilyenek.
És ott a másik oldal, a nők. Minden ilyen pasira legalább jut egy vagy két ugyanilyen szintű nő. A különbség annyi, hogy ők nem vállalják magukat egyenesen.
Konkrét példa: Ma egy kérdésnél egy nő elkezdett hazudni. A saját válaszaiban volt eltérés és érezhetően nem a kérdésre válaszolt, hanem a frusztrációit adta ki. Oké, van ilyen. Ami erős volt, hogy ezt a nőt felpontozták. Lényegében a többségében női felhasználók felpontozták az egyértelmű hazugságot, mert kényelmes volt és jobb színben tüntette fel a nőket. Extraként, a válaszban bőven volt degradálás a férfiakkal szemben.
Másik példa: Van most egy válasz, ami leírja, hogy a férfiak gerinctelenek mind. 71%-on áll jelenleg a válasz. Hasonló szintű választ a nőkről még sosem láttam 30% felett.
Még egy példa: Jött ma egy kérdés, ahol a nő konkrétan zaklatta a férfit. Egy válasz azt írja, hogy ez nem normális. A válasz 34%-on áll.
Ha ilyen felállás van, akkor mégis miért írja annyi nő, hogy tele van az oldal incelekkel? Láthatóan több az incel kategória női kiadása.
És egyáltalán: Itt mi számít "normális" nőnek a női felhasználók szerint? A normális nő hazudik, a férfiakat gerinctelennek tartja és zaklató?
8-as vagyok és kihagytam a "nincs" szót a monológomból, tehát:
...Nincs olyan személy aki objektív véleményt adna
1000 bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!