Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tudok csinálni ha ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni ha ez a helyzet alakult ki?

Figyelt kérdés
1 hete szakított velem a barátnőm 3 év után,ma beszélgettem vele mert átjött és sokat nevetett velem,láttam rajta hogy jól érzi magát és még hülyült is hogy ha megtalálnám az egyik ruháját amit itt hagyott nálam sokat dobna a "kapcsolatunkon". Abban a pillanatban hogy hazament írta hogy június végéig megadja az esélyt de ő kezdi lezárni és elfogadni azt hogy ez a helyes. Az igazság az hogy nagyon rossz időszakom volt és stresszes voltam ami meglátszott rajtam és sok volt a veszekedés. Elmagyaráztam neki hogy hátha megérti( nem durva dolgok történtek csak veszekedések) de ő azt gondolja hogy ilyen vagyok és nem hiszi el hogy nem ugyan így folytatódna a kapcsolatunk. Ez a fő ok. Nem tudom mit kéne tennem,azért a csúnya beszéd az nem egy megcsalás vagy hazudozás vagy megverés,persze nem normális az biztos de én maximálisan mellette voltam végig,takarítottam helyette ha fáradt volt,főztem,mostam stb. Mit tudnék tenni hogy ne azt gondolja hogy ez a helyes? 2 hetem van rá de nem igazán tudom hogyan lehet ezen változtatni hogy egy kicsit higgyen bennem. Együtt is laktunk végig szóval bízok abban is hogy nem tudja ilyen könnyen ezt lezárni annak ellenére hogy így mondja hogy ő már elfogadta. Ha velem van az ellenkezőjét látom mint amit utána FB-n ír. Hagyott is itt 1-2 cuccot hogy legyen miért visszajönnie még. Ha egyáltalán nem írok neki az biztos rossz,nála nem működik ez a nem foglalkozok vele taktika és akkor majd ő keres. De az viszont meg már sok ha regényeket írok neki hogy nem fog előfordulni még egyszer. 24/F
2017. jún. 16. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

a szavak semmit nem ernek, a tettek bizonyitanak

ahelyett, hogy odakat zengesz neki es regenyeket irsz, hogy mennyire megvaltozol es nem fogsz a jovoben veszekedni vele, ahelyett ne mondj semmit csak csinald!

2017. jún. 16. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
De mit csináljak? Ha elköltözött nincs is min veszekedni,azóta sem veszekedtünk,mást nem nagyon tudok csinálni
2017. jún. 16. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Válassz valamilyen módot, ami arra szolgál, hogy javítson ezen.

Családállítás, pszichológia, kinezológia, reiki, párterápia, bármi.

Keresd meg a konkrét embert, és kezdj el hozzá járni, és ezt mondd el a barátnődnek is!

Vagy párterapeutát keress, akit te fizetsz és kérd meg, menjen el veled a foglalkozásokra!

2017. jún. 17. 01:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Még egy megoldás lehet, lehet a veszekedések oka territoriális probléma. Általában összeköltözésnél érdemes egy mindkettőtök számára új otthonba költözni, mert ha az egyik engedi be a maga területére a másikat, akkor az zavarhatja a megszokott autonómiát. Lehet a közös tárgy- vagy helyiséghasználatból is vita (mért hagyod elől a kád szélén a fogkrémet, mért nem hajtod le a deszkát, stb.).

Ilyenkor ha lehet, legyen mindenkinek saját fürdőszobája vagy WC-csészéje például, és akkor nincsen vita, ennek a megvalósításán is lehet gondolkodni.

2017. jún. 17. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!