Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ; sajnálnál egy ilyen férfit ?
Sajnálnátok egy olyan férfit aki 25-35 éves incel, azért nem tud barátnőt találni mert dagadt. És Bem tud vagy nem akar lefogyni.
Amúgy nem igaz hogy egy teljesen átlagos 175/182 / 65/75 közti testet nem lehet felmutatni. Edzeni sem kell csak nem kell zabalni minden egészségtelen kaját össze.
Nem tudom basszus ez a pasi hol ismerkedik, mert nekem rengeteg lány ismerősöm szereti a macis pasikat, sőt én is szeretem a macis pasikat...
Ja és én is jelezném hogy nő vagyok.
Az már inkább igénytelenségre vall, hogy esetleg ő szánalmasnak érzi magát mégse tesz semmit a fogyás érdekében.
Én is ducibb vagyok, bár nem hibáztatom magam mert IR-es, és cukorbeteg, és ráadásul még pajzsmirigy beteg is vagyok. Nagyon könnyen jönnek fel a kilók, gyermekkorom óta küzdök vele, fogyni rettenetesen nehéz. Egy kemény diétával amit egész életemben tartanom kell, hetente 2 AZAZ KETTŐ dekat fogyok. Szóval az álom súly ami 55-60 kg lenne, majd 100 év múlva talán sikerülhet. Mellette meg sportolok is, de ez van. Mégis, elfogadtam hogy rendben van, ennél többet nem tudok tenni, és tetszem is a pasiknak, egyébként nyilván ez nem izgat mert van férjem akinek szintén tetszek. Szóval nem tudom, én nem sajnálnám, mert szerintem nincs miért. Ha leakar fogyni csak bátran, ha nem ne aggódjon, mert azért ez nem vészes túlsúly. Ne hízzon tovább, rengeteg nőnek tetszenek a testesebb pasik, én pl nem tudnék egy vékony sráccal lenni, a ferjem se vekony, egyszerűen szexuálisan se izgatna. Azt utalom ha egy férfinak vékonyak a lábai, persze az egészséges nyilván fontos, és ez magán vélemény, de egyszerűen hiába lenne kedves, humoros és okos egy pasi, ha nagyon vékony lenne nem tudnám vele elképzelni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!