Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is kéne egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kéne egy olyan változtatás a Tinderen, hogy azon jóképűek profilját valamivel ritkábban mutassa meg a nőknek az algoritmus, akiknek így is állandóan új matcheik és beszélgetéseik vannak? Így lenne esélye az átlagos férfiaknak is.

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Míg fent voltam, nem igazán tapasztaltam, hogy a jobb külsejűeket mutatná. Nem egyszer volt olyan, hogy 100 pasit úgy pörgettem balra egyhuzamban, hogy még én is ledöbbentem, honnan ez a temérdek ork😂
2020. szept. 4. 07:16
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

#10 vagyok, egyébkènt ja. Sehogy nem lehet ràbírni bennünket, (nagyon helyesen) hogy olyannal kezdjünk, akihez nem vonzódunk.

Gondolom, ha viszont mègis adnànk esélyt, aztán lépnènk, ha találunk egy jobbat, akkor megint csak a kérdező lenne megsértődve.

2020. szept. 4. 07:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 voltam, nem 10.
2020. szept. 4. 07:21
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom h van vele a többi nő, de nekem ígyis csak a csúnyákat adja be.😆 Már nem is használom emiatt.
2020. szept. 4. 07:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem így működik az algoritmus...

Illetve amit leirtal az egy kis szelete csak.

Csak szólok, hogy ha pl mindenkit jobbra húzol, az is rontja a láthatóságod.

A tinder algoritmus tobbretu.

2020. szept. 4. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Neked valami komoly problémád van :,D
2020. szept. 4. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát igen az arcraélvezők ismét kitettek magukért.
2020. szept. 7. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Kellene, de a Tinder is olyan mint az élet. Aki menő az csajozik, szexel, nő az önbizalma, magabiztos lesz, még könnyebben csajozik.

Aki nyomi, annak nem lesz önbizalma, befordul, és még annyira se veszik êszre a csajok. Ez sajnos ilyen, ördögi spirál...

2020. nov. 2. 16:35
 19/19 anonim válasza:

#14 az szép…. Kirakatibabát keresel magad mellé vagy társat?

Én speciel a tengerparton koktélozgató, edzőteremben vagy a szakdolgozatukkal fotózkodó, travel-gym addict srácokat csípőből nyomom is balra… A bemutatkozás, érdeklődési kör nekem sokkal fontosabb speciel, mint a külső 🤷🏻‍♀️ Inkább a közös érdeklődésre kellene egy algoritmus, mert engem meg a fent említettek kergetnek az őrületbe.

2021. dec. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!