Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kéne egy olyan változtatás a Tinderen, hogy azon jóképűek profilját valamivel ritkábban mutassa meg a nőknek az algoritmus, akiknek így is állandóan új matcheik és beszélgetéseik vannak? Így lenne esélye az átlagos férfiaknak is.
#10 vagyok, egyébkènt ja. Sehogy nem lehet ràbírni bennünket, (nagyon helyesen) hogy olyannal kezdjünk, akihez nem vonzódunk.
Gondolom, ha viszont mègis adnànk esélyt, aztán lépnènk, ha találunk egy jobbat, akkor megint csak a kérdező lenne megsértődve.
Nem így működik az algoritmus...
Illetve amit leirtal az egy kis szelete csak.
Csak szólok, hogy ha pl mindenkit jobbra húzol, az is rontja a láthatóságod.
A tinder algoritmus tobbretu.
Kellene, de a Tinder is olyan mint az élet. Aki menő az csajozik, szexel, nő az önbizalma, magabiztos lesz, még könnyebben csajozik.
Aki nyomi, annak nem lesz önbizalma, befordul, és még annyira se veszik êszre a csajok. Ez sajnos ilyen, ördögi spirál...
#14 az szép…. Kirakatibabát keresel magad mellé vagy társat?
Én speciel a tengerparton koktélozgató, edzőteremben vagy a szakdolgozatukkal fotózkodó, travel-gym addict srácokat csípőből nyomom is balra… A bemutatkozás, érdeklődési kör nekem sokkal fontosabb speciel, mint a külső 🤷🏻♀️ Inkább a közös érdeklődésre kellene egy algoritmus, mert engem meg a fent említettek kergetnek az őrületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!